Buzz

Η Marvel δεν έχει προσεγγίσει ποτέ την Σάντρα Μπούλοκ για κάποιον ρόλο

στα 10

Αυτό εξομολογήθηκε η ίδια στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, λέγοντας όμως πως ο γιος της της είπε να απορρίψει έναν άλλον υπερηρωικό ρόλο σε μια εκτός MCU ταινία.

Η Marvel δεν έχει προσεγγίσει ποτέ την Σάντρα Μπούλοκ για κάποιον ρόλο

Κατά καιρούς η Marvel έχει προσεγγίσει πάρα πολλούς ηθοποιούς για να παίξουν σε κάποια από τις ταινίες της, είτε για κάποιο μεγάλο ρόλο είτε και για κάποιον μικρό. Αλλά από όχι και την Σάντρα Μπούλοκ.

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ ξεκαθάρισε τις φήμες που την θέλουν να πρωταγωνιστήσει ως Madame Web στο spin off του «Spider-Man» λέγοντας πως η Marvel δεν την έχει προσεγγίσει ποτέ μέχρι στιγμής. «Δε νομίζω πως είμαι υλικό για τη Marvel. Ποτέ δεν με έχει προσεγγίσει η Marvel. Ποτέ», είπε χαρακτηριστικά η Μπούλοκ.

Διαβάστε ακόμα: «The Unforgivable»: Η Σάντρα Μπούλοκ δεν θέλει τη συγχώρεσή σας (θέλει να δείτε το trailer)

sandra bullock sexism 607 1

Δεν είναι όμως πως ποτέ δεν την έχουν προσεγγίσει για να παίξει κάποια υπερηρωίδα. Μάλιστα η ίδια εξομολογήθηκε πως λίγα χρόνια πριν της πρόσφεραν έναν ρόλο σε μια ταινία εκτός της Marvel, αλλά ο γιος της της είπε να τον απορρίψει. «Με είχαν προσεγγίσει για κάτι που δεν ήταν της Marvel. Αλλά ο γιος μου μου είπε να μην το κάνω. Ηταν ένα μέρος που ο Λούις πίστευε πως δεν θα έπρεπε να ήμουν… και είχε δίκιο. Την είδα όταν κυκλοφόρησε και είπα “ω, αυτό δεν ήταν καλό.”»

Η Μπούλοκ δεν είπε περισσότερες λεπτομέρειες για το ποιος ρόλος ήταν αυτός, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν ήταν ούτε για κάποια ταινία της DC και πιστεύει πως «τα internets θα το καταλάβουν». Ας αρχίσουν λοιπόν οι εικασίες…