Buzz

Η Σάντρα Μπούλοκ ντρέπεται για το «Speed 2: Cruise Control»

στα 10

Αν η Σάντρα Μπούλοκ γυρνούσε πίσω τον χρόνο για να μην πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία, αυτή θα ήταν σίγουρα το «Speed 2: Cruise Control».

Η Σάντρα Μπούλοκ ντρέπεται για το «Speed 2: Cruise Control»

Είναι δύσκολο για έναν ηθοποιό ο οποίος παίζει ακόμα και σε κακές ταινίες να μην τις υποστηρίζει και να τις αγαπάει σαν παιδιά του. Οπως και η Σάντρα Μπούλοκ έχει η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες, καλές και κακές, και, σύμφωνα με την ίδια, της αγαπάει όλες και δεν ντρέπεται για καμία από αυτές… Εκτός από μία. Και αυτή είναι το «Speed 2: Cruise Control».

Αυτό αποκάλυψε η ηθοποιός μιλώντας στο TooFab για το σίκουελ της πετυχημένης ταινίας «Speed» του Γιάν ντε Μποντ, στην οποία πρωταγωνίστησε με τον Τζέισον Πάτρικ ως ένα ζευγάρι το οποίο προσπαθούσε να σταματήσει ένα κρουαζιερόπλοιο καθώς βρισκόταν σε πορεία να συγκρουστεί με ένα πετρελαιοφόρο. «Υπάρχει μια ταινία για την οποία ντρέπομαι. Ονομάζεται “Speed 2”. Το έχω ξαναδηλώσει. Δεν βγάζει κανένα απολύτως νόημα. Αργό καράβι πηγαίνοντας αργά προς ένα νησί.»

Διαβάστε ακόμα: Η Σάντρα Μπούλοκ έχει μόνο καλά λόγια να πει για το Netflix

speed 2 607

Οταν ο δημοσιογράφος της είπε πως λάτρεψε την ταινία όταν την είχε δει μικρός και πως για κάποιους θεωρείται cult, η Μπούλοκ απάντησε πως «είναι κάτι που ευχόμουν να μην το είχα κάνει και δεν είχα γνωρίσει ποτέ θαυμαστές της ταινίας, εκτός από εσένα. Και δεν είναι cult όταν αρέσει μόνο σε πέντε άτομα. Εσένα και τα άλλα τέσσερα 12χρονα που παρακολουθούσαν το αργό καράβι που πήγαινε προς το μικροσκοπικό νησί.»

Οντως το «Speed 2» δεν τα πήγε καθόλου καλά ούτε από κριτικές αλλά ούτε από στο box office, κερδίζοντας μόλις 164 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, για μια ταινία με budget 160 εκατομμύρια δολάρια, κερδίζοντας και ένα Χρυσό Βατόμουρο για το χειρότερο σίκουελ ή ριμέικ.

Το πρώτο «Speed» κέρδισε 350 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, ενώ ο συμπρωταγωνιστής της Μπούλοκ, Κιάνου Ριβς, έκανε αυτό που δεν τόλμησε η Σάντρα Μπούλοκ. Απέρριψε το σενάριο του δεύτερου «Speed» λέγοντας πως: «Εκείνη την εποχή είπα όχι στο σενάριο. Ηθελα πολύ να δουλέψω ξανά με τη Σάντρα Μπούλοκ, μου άρεσε να παίζω τον Τζακ Τράβεν και μου άρεσε το “Speed”, αλλά ένα υπερωκεάνιο; Δεν είχα τίποτα ενάντια στους καλλιτέχνες που συμμετείχαν, αλλά εκείνη τη στιγμή είχα την αίσθηση ότι δεν ήταν σωστό.»