Industry

Η SAE Athens σάς καλεί να γνωριστείτε, αυτό το Σάββατο

στα 10

Αρχή της νέας σεζόν (και της σπουδαστικής χρονιάς), η μία από τις σημαντικότερες σχολές creative media στην Ελλάδα και στον κόσμο διοργανώνει Open Day για να παρουσιάσει τα προγράμματα και τα επιτεύγματά της.

Flix Team
Η SAE Athens σάς καλεί να γνωριστείτε, αυτό το Σάββατο

Η SAE Athens, μέλος του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φορέα για Creative Media παγκοσμίως, SAE Institute, ανοίγει τις πόρτες της το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις της, παρουσιάζοντας σ’ ένα πλούσιο Open Day το ευρύ και συνεχώς εξελισσόμενο εκπαιδευτικό και επαγγελματικό φάσμα των Creative Media: Film / Audio / 3D / Games / Web. Οι φίλοι των Creative Media μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για όλα τα προγράμματα σπουδών της SAE Athens, πάνω στην ψηφιακή κινούμενη εικόνα, στο 3D & Interactive Animation, στο Game Production και Web Design & Development, αλλά και στον ήχο και στη μουσική βιομηχανία. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να δηλώσουν συμμετοχή online στο site της SAE και να περιηγηθούν στους χώρους της σχολής, ανακαλύπτοντας πώς μπορούν να την αξιοποιήσουν για το δικό τους μέλλον.

sae 01 607

Ειδικότερα, οι λάτρεις του κινηματογράφου θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά για το πρόγραμμα σπουδών Digital Film Making. Ενα πρόγραμμα σπουδών διάρκειας 18 μηνών, το οποίο παρέχει η SAE παγκοσμίως και συνδυάζει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στους τομείς της ψηφιακής κινηματογράφησης: σκηνοθεσία, χειρισμός κινηματογραφικής μηχανής, κινηματογραφικός και τηλεοπτικός φωτισμός - μέχρι και το στάδιο της τελικής επεξεργασίας - ψηφιακό μοντάζ, δημιουργία οπτικών εφέ, compositing.

Δείτε στα παρακάτω video, πως αποτυπώνουν οι ίδιοι σπουδαστές το χαρακτήρα του προγράμματος σπουδών Digital Film Making σε Αθήνα και Μιλάνο:

SAE Student Project: Tv Commercial - Digital Film Making Diploma from SAE Athens on Vimeo.

Στο Σαββατιάτικο Open Day της SAE Athens, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να:

  • παρακολουθήσουν αναλυτικές παρουσιάσεις των προγραμμάτων σπουδών που τους ενδιαφέρουν και showcases σπουδαστικών projects
  • γνωρίσουν τον μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φορέα παγκοσμίως για Creative Media και Νέες Τεχνολογίες
  • ενημερωθούν για την επαγγελματική και καλλιτεχνική τους σταδιοδρομία, τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά εργασίας
  • γνωρίσουν το εκπαιδευτικό προσωπικό της SAΕ και να συζητήσουν με καταξιωμένους επαγγελματίες από τη βιομηχανία των Creative Media
  • ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της σχολής και να βιώσουν μία ημέρα με την οικογένεια της SAE Athens

Οπότε, αφήστε το μυαλό σας ελεύθερο να φανταστεί το μέλλον σας και επισκεφτείτε τη SAE Athens στο Open Day για να δείτε πώς αυτό μπορεί να πάρει μορφή.

sae 02 607

info

  • Open Day | Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου | 13.00 – 18.00
  • Είσοδος ελεύθερη - Περιορισμένες θέσεις
  • Δηλώσεις συμμετοχής: athens.sae.edu/openday
  • Κοραή 2, Μοσχάτο (100μ. από το σταθμό του ΗΣΑΠ) | Τηλ.: 210 3217661 (καθημερινά, 10.00-20.00)

Tags: sae athens