Buzz

Ο Σάσα Μπάρον Κοέν τα κατάφερε και πάλι: μεταμφιεσμένος, ξεσήκωσε πλήθος ακροδεξιών σε ρατσιστικό sing along

στα 10

«Inject them with “the Wuhan Flu”» ή «chop ‘em up like the Saudis do?»

Ο Σάσα Μπάρον Κοέν τα κατάφερε και πάλι: μεταμφιεσμένος, ξεσήκωσε πλήθος ακροδεξιών σε ρατσιστικό sing along

Ο Σάσα Μπάρον Κοέν κατάφερε το στόχο του ξανά: να αποδείξει «Who is America?» (αν και κανείς δεν έχει βγει επισήμως για να παραδεχθεί ότι η τελευταία του φάρσα ήταν μέρος ενός δεύτερου κύκλου της εκπομπής).

Μεταμφιεσμένος σαν χίλμπιλι τραγουδιστής φολκλόρ μπάντας που διασκέδαζε το πλήθος ακροδεξιάς μιλιταριστικής οργάνωσης («Washington State Three Percenters») κατά τη διάρκεια μίας εκδήλωσης/διαμαρτυρίας (March For Our Rights 3) που τους θέλει να υπερασπίζονται το δικαίωμα στην οπλοκατοχή/οπλοχρησία, τις επιχειρήσεις εν λειτουργία εν μέσω πανδημίας και το να μη φοράνε μάσκα, ο Κοέν ξεκίνησε ένα τραγούδι με προκλητικούς στίχους.

Διαβάστε κι αυτό: Ο Σάσα Μπάρον Κοέν επιστρέφει με μία τολμηρή τηλεοπτική εκπομπή που εξηγεί γιατί το ότι είναι Πρόεδρος ο Ντόναλντ Τραμπ, όχι, δεν είναι φάρσα

sacha baron cohen right wing singalong 607

Και το στοίχημα ήταν ότι το συγκεκριμμένο πλήθος δεν τους βρήκε προκλητικούς γιατί δέχθηκε να τους επαναλαμβάνει σε παιχνιδιάριο singalong μαζί του. Μάλιστα, θα ακούσετε κι αρκετά γέλια ενθουσιασμού και μπιζαρίσματα από αρκετούς από το κοινό που βρισκόντουσαν κοντά στο μικρόφωνο του κινητού που βιντεοσκοπούσε.

Το εμπρηστικό τραγουδάκι του Κοέν αναφέρει διάφορα ονόματα «εχθρών» των αμερικάνων ακροδεξιών (από τον Ομπάμα και τη Χίλαρι, μέχρι τους ( «you-know-whos») Εβραίους ή τον Δρ. Φάουτσι και άλλους «που φοράνε μάσκες») και μετέπειτα ακολουθεί η ερώτηση «τι να τους κάνουμε;» - «Inject them with “the Wuhan Flu”» ή «chop ‘em up like the Saudis do?»

Κάποια στιγμή ακούγεται και τι πρέπει να κάνει η Αμερική στην Ασία γιατί μετέδωσε στον κόσμο κορονοϊό: «nuke ‘em up like we used to do».

Ο Κοέν τους βάζει να τραγουδάνε την απάντηση και το κάνουν αυθόρμητα κι αβίαστα.

Τρομακτικό.


Διαβάστε περισσότερα: