Buzz

«Tragonisi Island»: Ο Σάσα Μπάρον Κοέν αγοράζει ένα ελληνικό νησί ως μία ακόμα φάρσα στο «Who Is America?»

στα 10

Ο Σάσα Μπάρον Κοέν σκανδαλίζει στη νέα του σατιρική εκπομπή «Who is America?» με έναν ακόμα φιξιόν-χαρακτήρα, τον Ιταλό δισεκατομμυριούχο Τζίο Μονάλντο, o οποίος συστήνεται ως ο πρόσφατος ιδιοκτήτης ενός ελληνικού νησιού!

«Tragonisi Island»: Ο Σάσα Μπάρον Κοέν αγοράζει ένα ελληνικό νησί ως μία ακόμα φάρσα στο «Who Is America?»

Από τις 15 Ιουλίου που έκανε πρεμιέρα το «Who is America?», ο Σάσα Μπάρον Κοέν έχει σκανδαλίσει με περισσότερους και με ακόμα πιο ευφάνταστους τρόπους την Αμερική - με κάθε επεισόδιο. Η σατιρική του εκπομπή στηρίζεται στις διαβόητες μεταμορφώσεις του (εφευρισκει περσόνες, όπως παλιότερα τον «Μπόρατ») και σε φάρσες που οργανώνει πολύ καλά με την ομάδα του.

Διαβάστε κι αυτό: «Who is America»: Ο Σάσα Μπάρον Κοέν επιστρέφει. Στην τηλεόραση

Σκοπός του «Who is America?» είναι ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος: να ξεμπροστιάσει το αληθινό πρόσωπο της Αμερικής. Είτε ως Ισραηλινός πρώην στρατιωτικός (πρώην Μοσάντ;), είτε ως Αμερικανός παραπληγικός Βετεράνος, είτε ως ακτιβιστής που θέλει να προωθήσει το χτίσιμο τζαμιού σε κάθε αμερικανική πόλη, ο Σάσα Μπάρον Κοέν έχει καταφέρει να προσεγγίσει πολιτικά πρόσωπα, γερουσιαστές, σκληροπυρηνικούς λομπίστες της NRA και διάσημους τηλεπαρουσιαστές ή σελέμπριτι της εποχής και να τους εκμαιεύσει εξωφρενικές δηλώσεις.


Οπως να τους πουλήσει την ιδέα ότι, στο Ισραήλ, τα ίδια τα παιδιά οπλοφορούν - από το νηπιαγωγείο, κι αυτό είναι ένα πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα αυτοάμυνας για τα αμερικανικά σχολεία επίσης! Και, ναι, πολιτικοί δέχονται να μαγνητοσκοπήσουν «το μήνυμα στήριξης» τους σ' ένα τέτοιο πρόγραμμα. Ή να βάλει τον Ντικ Τσέινι, πρώην αντιπρόεδρο επί Μπους και για πολλούς υπεύθυνο για τα εγκλήματα πολέμου στο Ιράκ, να υπογράψει ένα όργανο βασανιστηρίου.

Αλλο να σας το λέμε, κι άλλο να το βλέπετε.


Το τελευταίο του τρικ, από όσα διαβάζουμε καθώς το επεισόδιο δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει, είναι να μεταμορφωθεί σ' έναν Ιταλό δισεκατομμυριούχο, τον Τζίο Μονάλντο, o οποίος όταν τον ψάξει κανείς στο google ανακαλύπτει ότι είναι... πρόσφατος ιδιοκτήτης ενός ελληνικού νησιού!

TRAGONISI ISLAND, 18 Σεπτεμβρίου, 2017

Η μεσιτική εταιρία Royal Blue Real Estate ανακοινώνει την πώληση του Τραγονησιού, μία υπέροχη έκταση 220 στρεμμάτων, που βρίσκεται 45 λεπτά μακριά από την Αθήνα κι έξω από τις ακτές της Πελοποννήσου. Το Τραγονήσι πουλήθηκε στην τιμή των 7.2 εκατομμυρίων δολαρίων στον Τζίο Μονάλντο, Ιταλό δισεκατομμυριούχο και διάσημο για την αμύθητη περιουσία του, τις πολυτελείς εκκεντρικές του αγορές και την τεράστιες εκτάσεις γης που έχει σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τζιο Μονάλντο 607

Το Τραγονήσι θα είναι η ναυαρχίδα της περιουσίας του, ένα ιδιωτικό, παρθένο νησί που το περιβάλλουν καταγάλανα νερά κι έχει πανοραμική θέα τις ακτές των γειτονικών νησιών. Συγχαίρουμε τον κύριο Μονάλντο για την αγορά του και του ευχόμαστε ευτυχία κι επιτυχία στην Ελλάδα...

Τραγονήσι 607

Κι όσο πιστεύαμε ότι το αιρετικό χιούμορ και η ευστροφία του Σάσα Μπάρον Κοέν βάφτισαν αυτό το φιξιόν νησί «Τραγονήσι» (πόσο πιο έξυπνο από... «Καλοκαίρι» - («Mama Mia: Here We Go Again»), διαβάζουμε ότι υπάρχει ιδιωτικό, ακατοίκητο νησί με το όνομα «Τραγονήσι» (ή «Δραγονήσι»), το οποίο βρίσκεται απέναντι στη Μύκονο και μάλιστα αποτελεί καταφύγιο της Μονάχους Μονάχους.

Πολύ πιθανό ο Σάσα Μπάρον Κοέν, συχνός επισκέπτης των ελληνικών νησιών και πρόσφατα και της Μυκόνου, να το επισκέφτηκε (υπάρχει εκδρομή με καραβάκι για εξερεύνηση των σπηλιών της βραχονησίδας και καταδύσεις). Αγνωστο, αν ο Σάσα Μπάρον Κοέν θα χρησιμοποιήσει αυτό το στοιχείο για να μιλήσει και για την ελληνική κρίση, ή τις σχέσεις Αμερικής-Ελλάδας, ή αν είναι μία απλή διακοσμητική λεπτομέρειο στο χτίσιμο του νέου χαρακτήρα του - μία επιβεβαίωση του πλούτου του «Τζίο Μονάλντο».

Αναμένουμε!

Διαβάστε περισσότερα: