Buzz

Ο Ράιαν Ρέινολντς είδε για πρώτη φορά την ταινία του, «Green Lantern»

στα 10

Και το γιόρτασε στο twitter.

Ο Ράιαν Ρέινολντς είδε για πρώτη φορά την ταινία του, «Green Lantern»

Ο Ράιαν Ρέινολντς είναι γνωστός για τις διάφορες, ενίοτε τρελές, παρορμήσεις του. Και πριν λίγες μέρες αποφάσισε να κάνει κάτι που δεν έχει ξανακάνει ποτέ: να δει για πρώτη φορά την ταινία του, «Green Lantern».

Τιμώντας την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, αλλά και την πρεμιέρα του «Justice League: The Snyder Cut», είπε να βάλει ένα ποτήρι από το τζιν της εταιρείας του, Aviation Gin, και να σχολιάσει την προβολή της ταινίας η οποία πάτωσε τόσο σε κριτικές όσο και στο box office όταν κυκλοφόρησε το 2011.

Διαβάστε ακόμα: O Ράιαν Ρέινολντς μας δείχνει πώς ο διάβολος γνώρισε το 2020 σε ένα dating app

Οι φανς, οι οποίοι ήθελαν να συμμετέχουν κι αυτοί σε αυτή την ασυνήθιστη γιορτή, δεν μπορούσαν να δουν την ταινία μιας και δεν υπήρχε διαθέσιμη πουθενά, με τον Ρέινολντς να αναφέρει πως «φυσικά και είναι η μόνη γαμ…νη ταινία η οποία δεν στριμάρει πουθενά, οπότε θα την δω μόνος μου, σε περίπτωση που θα θέλατε να μου κάνετε παρέα».

Μέσα σε όλα αυτά αναφέρει και τα σεναριακά κλισέ των υπερηρωικών ταινιών όπως τραγική παιδική ηλικία με μια «φλάσμπακ σκηνή η οποία δείχνει τον θάνατο ενός αγαπητού γονέα. Σχεδιασμένο για να βάλει ένα επίπεδο βάθους και ενσυναίσθησης στον ήρωά μας. Η Disney τελειοποίησε αυτήν την κίνηση». Και φυσικά δεν παράλειψε να αναφέρει πως πρωταγωνιστεί και η γυναίκα του, Μπλέικ Λάιβλι.

Διαβάστε ακόμα: «Justice League: The Snyder Cut»: 15 φωτογραφίες μάς προετοιμάζουν για τη μεγάλη πρεμιέρα

Κι αφού μοιράστηκε κάποιες αστείες στιγμές από την ταινία, κατάλαβε πως «μπορεί να μιλάει το Aviation Gin αλλά το “Green Lantern” δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Εκατοντάδες μέλη του συνεργείου και του καστ έκαναν εκπληκτική δουλειά, και μπορεί να μην είναι τέλεια, δεν είναι όμως και τραγική. Την επόμενη φορά δεν θα περιμένω μια δεκαετία για να δω [μια ταινία]».