Buzz

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ & Τζον Φαβρό: Στην κουζίνα ολοταχώς

στα 10

Οι δύο καρδιακοί φίλοι και συνεργάτες ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες, όχι επιστημονικής φαντασίας ή κομιξικές πια, αλλά… μαγειρικές!

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ & Τζον Φαβρό: Στην κουζίνα ολοταχώς

Ο Τζον Φαβρό είναι κάτι σα σωτήρας του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ. Ως executive producer της κινηματογραφικής σειράς των «Iron Man» και σκηνοθέτης των δυο πρώτων ταινιών, ήταν εκείνος που επέμεινε να εμπιστευτούν τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Τόνι Σταρκ στον ηθοποιό, απόφαση που οδήγησε στην τεράστια επιτυχία του franchise, στο «Avengers» και γενικώς στην ανανέωση της καριέρας του Ρόμπερτ Ντάουνι και της επιβολής του στο box office, με την ιδιότητα πια ενός τρομερά προσοδοφόρου σταρ.

Τώρα οι δύο συνεργάτες και φίλοι ετοιμάζονται για περιπέτειες που χρειάζονται άλλες υπερηρωικές ικανότητες: για δράση στην κουζίνα! Η επόμενη ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Τζον Φαβρό λέγεται «Chef» (άλλος σεφ από εκείνον που ετοιμάζει ο Ντέρεκ Σιανφράνς, ωστόσο) και θα είναι μια μικρή, ανεξάρτητη παραγωγή, σε δικό του σενάριο.

Ο «Chef» του τίτλου είναι ένας επιτυχημένος «διευθυντής κουζίνας» που χάνει τη δουλειά του και αποφασίζει να στήσει μια πλανόδια καντίνα, με σκοπό από τη μία να εξελίξει το ταλέντο του και το καλλιτεχνικό του μαγειρικό όραμα κι από την άλλη να διεκδικήσει ξανά την οικογένειά του που τον έχει εγκαταλείψει.

Στην ταινία θα πρωταγωνιστούν ο Τζον Φαβρό και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, άγνωστο ακόμα ποιος στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μαζί τους το καστ συμπληρώνουν η (πάντα λιγουρευτή) Σοφία Βεργκάρα, ο Τζον Λεγκουιζάμο και ο Μπόμπι Καναβάλε. Ο τελευταίος, για την ιστορία, υποδύονταν ο ίδιος τον ιδιοκτήτη «βρώμικου», πλανόδιας καντίνας με χοτ ντογκ, στο «Station Agent» του Τόμας ΜακΚάρθι του 2003 μαζί με τον Πίτερ Ντίνκλετζ. Το «Chef» είναι έτοιμο να ξεκινήσει γυρίσματα τον Ιούλιο στο Λος Αντζελες.