Industry

Ο «Iron Man 3» πετάει ψηλά!

στα 10

Μια εβδομάδα πριν την έξοδό του στις αίθουσες το φιλμ του Σέιν Μπλάκ, άνοιξε (όπως πολύ καλά ξέρετε) στον υπόλοιπο κόσμο. Και τα πήγε κάτι παραπάνω από θαυμάσια!

Ο «Iron Man 3» πετάει ψηλά!

42 χώρες είχαν την τύχη να δουν τον «Iron Man 3» πριν την Αμερική (όπου η ταινία ανοίγει στις 3 Μαίου) και η πρώτη αντίδραση ήταν θριαμβευτική. Το φιλμ συγκέντρωσε 195,3 εκατομύρια δολάρια μέχρι και χθες, κάνοντας όχι απλά ένα εντυπωσιακό άνοιγμα μα ξεπερνώντας το ρεκόρ των «Εκδικητών» που είχαν συγκεντρώσει 185,1 εκατομμύρια και που μέχρι σήμερα είναι η πιο πετυχημένη εισπρακτικά ταινία με ήρωες της Marvel.

H ακαταμάχητη γοητεία του Τόνι Σταρκ, το γεγονός ότι ο Iron Man είναι ο πλέον αναγνωρίσιμος και διασκεδαστικός ήρωας των «Avengers», και το ότι το φιλμ είναι σαν συνέχεια της ταινίας του Τζος Γουίντον, όλα συντελούν στο σημαντικά μεγαλύτερο άνοιγμα του από τα προσδοκώμενα. Και ας μην ξεχνάμε, ότι η δεύτερη συνέχεια του «Iron Man», είναι πιθανότατα και η καλύτερη ταινία της σειράς.

Το «Iron Man 3» προβάλλεται αυτή την στιγμή στο 80% του πλανήτη, αλλά όχι ακόμη σε δυο από τις μεγαλύτερες «αγορές», αυτή της Κίνας και της Ρωσίας.

Τα αποτελέσματα πάντως είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά για την επίδοσή του στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου πλέον η προοπτική να αγγίξει ή και να ξεπεράσει τα 207,4 εκατομμύρια του ανοίγματος των «Avengers», δεν μοιάζει πλέον πολύ μακρινή.

Η προηγούμενη ταινία της σειράς, «Iron Man 2» είχε ανοίξει στις αμερικάνικες αίθουσες με εισπράξεις 128 εκατομμυριών.

Ναι, ο Τόνι Σταρκ, μοιάζει κυριολεκτικά, ανίκητος!

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Iron Man 3».

Tags: Iron man 3