Buzz

To graphic novel «Oblivion Song» των Ρόμπερτ Κέρκμαν και Λορέντζο Ντε Φελίτσι γίνεται ταινία

στα 10

Με τον Τζέικ Τζίλενχαλ στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

To graphic novel «Oblivion Song» των Ρόμπερτ Κέρκμαν και Λορέντζο Ντε Φελίτσι γίνεται ταινία

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να βλέπαμε τον Τζέικ Τζίλενχαλ να πρωταγωνιστεί σε επιλεγμένες ταινίες, με το «Spider-Man: Μακριά από τον Τόπο του» να είναι η τελευταία του ταινία, αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει σύντομα. Ο ίδιος πρωταγωνιστεί στην ταινία του Netflix «The Guilty», η οποία θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο και ακολουθούν τα «Ambulance» του Μάικλ Μπέι, το «Snow Blind» με συμπρωταγωνίστρια την Βανέσα Κίρμπι και δυο μίνι σειρές τα «Francis and the Godfather» και «The Son».

Ομως δεν φαίνεται να σταματά εδώ. Ο Τζίλενχαλ θα πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του graphic novel των Ρόμπερτ Κέρκμαν, του δημιουργού του «The Walking Dead», και Λορέντζο Ντε Φελίτσι «Oblivion Song», σε παραγωγή των Μπράιν Ολιβερ και Μπράντλεϊ Φίσερ.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζέικ Τζίλενχαλ γιορτάζει την 20ή επέτειο του «Donnie Darko»

oblivion song

Το graphic novel, το οποίο κυκλοφόρησε το 2018, μιλά για την ιστορία του Νέιθαν Κόουλ (Τζίλενχαλ) ο οποίος κάνει καθημερινά ταξίδια για να μεταφέρει τους τελευταίους επιζήσαντες από το μεταποκαλυπτικό Oblivion, μέρος της Φιλαδέλφειας που χάθηκε δεκαετίας πριν μαζί με του 300 χιλιάδες κατοίκους της.

Ο Κέρκμαν δήλωσε πως «είμαστε αρκετά ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τους New Republic και Nine Stories. Και οι δύο εταιρείες έχουν τεράστια φήμη για την κορυφαία αφήγηση ιστοριών στο υψηλότερο επίπεδο και ανυπομονούμε να δούμε τον Τζέικ να ζωντανεύει αυτόν τον χαρακτήρα στη μεγάλη οθόνη. Είμαστε τόσο τυχεροί που έχουμε συγκεντρώσει μια ομάδα που είναι τόσο παθιασμένη με αυτό το κόμικ όσο και εμείς.»

Μέχρι στιγμής η ταινία δεν έχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας στις αίθουσες.

oblivion song