Industry

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο μηνύει (προς 6 εκ. δολάρια!) υπάλληλό του για... ανεξέλεγκτο binge watching του «Friends»

στα 10

Η Canal Productions του Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν πιάνεται κότσος...

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο μηνύει (προς 6 εκ. δολάρια!) υπάλληλό του για... ανεξέλεγκτο binge watching του «Friends»

Για αποζημίωση 6 εκατομμυρίων δολαρίων μηνύει η Canal Productions, η εταιρεία παραγωγής του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, την τέως υπάλληλο Τσέις Ρόμπινσον που φαίνεται ότι στο διάστημα της εργασίας της στην Canal τα πέρασε φίνα.

Η Ρόμπινσον ήταν η Αντιπρόεδρος Παραγωγής και Οικονομικών της Canal, με ετήσιο μισθό 300.000 δολάρια, ως τον Απρίλιο 2019, όταν και παραιτήθηκε. Το Variety, ωστόσο, μεταφέρει τις πληροφορίες της μήνυσης εναντίον της τέως υπαλλήλου που κατατέθηκε την Παρασκευή και, σύμφωνα μ' αυτήν, η Ρόμπινσον κατηγορείται για υπεξαίρεση χρημάτων και χάσιμο χρόνου τις εργάσιμες ώρες, τις οποίες σπαταλούσε βλέποντας... τηλεοπτικές σειρές!

Διαβάστε ακόμη: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κλέβει την παράσταση στο Saturday Night Live

Irishman 607 1Το «Irishman» του Μάρτιν Σκορσέζε που δεν βλέπουμε την ώρα να δούμε...

Συγκεκριμένα, η Canal υποστηρίζει ότι η Ρόμπινσον εκτίναξε τον εταιρικό λογαριασμό της σε εστιατόρια και ξενοδοχεία, χρησιμοποίησε εκατομμύρια από τα ταξιδιωτικά μίλια του ίδιου του Ντε Νίρο για προσωπικά της ταξίδια και, το καλύτερο, πέρασε «αστρονομικά χρονικά διαστήματα» βλέποντας σειρές στο γραφείο: τον Ιανουάριο είδε, μέσα σε τέσσερις ημέρες, 55 επεισόδια «Friends», ενώ μέσα σε άλλες τέσσερις ημέρες είδε 20 επεισόδια «Arrested Development» και 10 «Schitt's Creek».

Πέρα από το ζηλευτό binge watching εν ώρα εργασίας, η Ρόμπινσον κατηγορείται ότι, στο διάστημα δύο χρόνων, χρέωσε 12.696,65 δολάρια σε παραγγελίες από το εστιατόριο Paola's, άλλες 8.923,20 δολάρια στο σούπερ μάρκετ Whole Foods και στο ντελικατέσεν Dean and Deluca και 32.000 δολάρια σε Uber και ταξί. Η Ρόμπινσον δεν έχει απαντήσει σε σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων, αλλά θα θέλαμε πολύ α/ να υποστηρίξει ότι το «Friends» ήταν απαραίτητη έμπνευση για τη δουλειά κάθε σωστού παραγωγού και β/ αν η θέση είναι ακόμα ανοιχτή, να τη διεκδικήσουμε!

Διαβάστε ακόμη: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αναρωτιέται τι θα λέει η αναγγελία του θανάτου του