Buzz

Πέθανε ο Γουίλι Γκάρσον, ο Στάνφορντ Μπλατς του «Sex and the City»

στα 10

Πέθανε χτες σε ηλικία 57 ετών ο Γουίλι Γκάρσον, γνωστός από τον ρόλο του καλύτερου φίλου της Κάρι Μπράντσο στο «Sex and the City».

Πέθανε ο Γουίλι Γκάρσον, ο Στάνφορντ Μπλατς του «Sex and the City»

Ο Γουίλι Γκάρσον, γνωστός από τον ρόλο του Στάνφορντ Μπλατς στο «Sex and the City», πέθανε χτες σε ηλικία 57 ετών. Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά.

Ο Γκάρσον αν και είχε πρωταγωνιστήσει σε αρκετές γνωστές και αγαπημένες σειρές, όπως τα «Cheers», «Family Ties», «The X-Files», «Friends», «Twin Peaks» και άλλες, έγινε αρκετά γνωστός στο κοινό παίζοντας τον ρόλο του καλύτερου γκέι φίλου της Κάρι Μπράντσο, Στάνφορντ Μπατς, στην σειρά του HBO «Sex and the City», ενώ πριν λίγο καιρό ολοκλήρωσε τα γυρίσματα και του revival της σειράς με τίτλο «And Just Like That».

Διαβάστε ακόμα: Tα κορίτσια επέστρεψαν: πρώτη εικόνα από το «Sex and the City - And Just Like That»

willie garson

Πρόσφατα ο Γκάρσον είχε δανείσει την φωνή του και στην σειρά του Netflix «Big Mouth», ενώ είχε πρωταγωνιστήσει και στο «Supergirl».

Ο γιος του, ο Νέιθαν, τον οποίο είχε υιοθετήσει ο Γκάρσον το 2009, ανέβασε στο instangram ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετώντας τον πατέρα του. «Σ 'αγαπώ πολύ μπαμπά. Αναπαύσου εν ειρήνη και χαίρομαι που μοιράστηκες όλες μου τις περιπέτειες μαζί μου και μπόρεσες να καταφέρεις τόσα πολλά. Είμαι τόσο περήφανος για εσένα. Θα σε αγαπώ πάντα, αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κάνεις μια δική σου περιπέτεια. Θα είσαι πάντα μαζί μου. Σε αγαπώ περισσότερο από ό, τι γνώριζες ποτέ και χαίρομαι που μπορείς να είσαι ήσυχος τώρα. Πάντα ήσουν το πιο σκληρό, αστείο και έξυπνο άτομο που έχω γνωρίσει. Χαίρομαι που μοιράστηκες την αγάπη σου μαζί μου. Δεν θα την ξεχάσω ούτε θα την χάσω.»

Φίλοι και συνεργάτες έσπευσαν στα social media για να τον αποχαιρετήσουν.