Buzz

Μετά το «Alien: Covenant» έρχεται το «Alien: Awakening»

στα 10

Και αυτό θα είναι μόνο η αρχή, καθώς ο Ρίντλεϊ Σκοτ αποκαλύπτει τα φιλόδοξα σχέδιά του για το μέλλον της μυθολογίας του «Alien».

Μετά το «Alien: Covenant» έρχεται το «Alien: Awakening»

Στο διάστημα οι κραυγές δεν θα σταματήσουν ποτέ… Ετσι τουλάχιστον δείχνει να πιστεύει ο Ρίντλεϊ Σκοτ.

Καθώς τα τρέιλερ της νέας ταινίας του έχουν ήδη δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες για τη φρίκη που περιμένει το πλήρωμα του «Alien: Covenant» και τον αγαπημένο μας επιβάτη του διαστήματος, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε -σχεδόν κατά λάθος- τον τίτλο της επόμενης ταινίας τα σχέδιά του για ακόμα περισσότερα κινηματογραφικά επεισόδια στην τρομακτική σειρά επιστημονικής φαντασίας που ο ίδιος ξεκίνησε με το «Alien» του 1979.

Διαβάστε ακόμη: «Meet Walter»: Γνωρίστε έναν εξελιγμένο Μάικλ Φασμπέντερ στο νέο πρόμο του «Alien: Covenant»

Ridley Scott - Alien: Covenant 607

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Fandango, ο Σκοτ δήλωσε πως «Θα υπάρξει άλλη μία ταινία πριν κατά κάποιο τρόπο, κυριολεκτικά και λογικά, επιστρέψουμε πίσω στο πρωτότυπο “Alien”. Η σειρά θα είναι Prometheus, Awakening, Covenant… αρκετά καίριας σημασίας για το πού κατευθύνεται αυτό το σκάφος εποίκισης».

Αν και γνωρίζαμε ότι μια συνέχεια στο «Alien: Covenant» ήταν ήδη στα σκαριά, με το σενάριο να βρίσκεται σε εξέλιξη, αυτό που δεν γνωρίζαμε ήταν ο τίτλος και η θέση της στην ευρύτερη χρονολογική συνέχεια της σειράς. Και σίγουρα δεν γνωρίζαμε τι θα ακολουθήσει…

Alien: Covenant 607

Μολονότι ήδη η σειρά των ταινιών ακούγεται κάπως ανορθόδοξη, αν πιστέψουμε αυτολεξεί τα λεγόμενα του Σκοτ, ο σκηνοθέτης δεν σταμάτησε στην αποκάλυψη του τίτλου της νέας ταινίας, αλλά άφησε υποσχέσεις και για ακόμα περισσότερα φιλμ: «Θα υπάρξουν ακόμα περισσότερα έπειτα από αυτό. Αν αυτή είναι επιτυχημένη, και μετά η επόμενη, τότε σίγουρα θα υπάρξουν τρεις ακόμα ταινίες».

Σε αυτό το σημείο, η πρωταγωνίστρια του «Alien: Covenant», Κάθριν Γουότερστον, διέκοψε ευγενικά τον σκηνοθέτη της προκειμένου να τον εμποδίσει να αποκαλύψει περισσότερα απ’ όσα ίσως θα έπρεπε για τη συνέχεια του επιτυχημένου franchise.

Χρειαζόμαστε πραγματικά τόσες πολλές ταινίες «Alien», και μάλιστα πριν καλά καλά δούμε τι μας επιφυλάσσει το «Alien: Covenant»; Το μέλλον θα δείξει…

Διαβάστε ακόμη

Alien: Covenant poster 607