Buzz

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο δε φοβάται να πεθάνει στο νέο κλιπ του «The Revenant». Ούτε να πάρει το Οσκαρ.

στα 10

Δεν έχουμε καν δει ακόμα την ταινία και το lobbying για το Οσκαρ Α' Ανδρικού στον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο για το «The Revenant» κορυφώνεται - αλλά ένα κλιπ σαν αυτό επιβεβαιώνει...

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο δε φοβάται να πεθάνει στο νέο κλιπ του «The Revenant». Ούτε να πάρει το Οσκαρ.

«I ain't afraid to die anymore. I donne it already.» Το «The Revenant», η νέα ταινία του Αλεχάντρο Ινιάριτου, αφηγείται την πραγματική ιστορία του Χιου Γκλας, ενός Αμερικανού τυχοδιώκτη που εγκαταστάθηκε στη Νέα Ηπειρο στις αρχές του 1800 κι έγινε κυνηγός για το εμπόριο γούνας. Οταν μια αρκούδα επιτέθηκε στον Γκλας κι οι σύντροφοί του τον εγκατέλειψαν, θεωρώντας τον νεκρό, ο Γκλας περπάτησε πάνω από 300 χιλιόμετρα για να επιστρέψει στον πολιτισμό, προκειμένου να βρει τους άντρες που τον παράτησαν και να εκδικηθεί. Πρόκειται για την πιο απαιτητική ως τώρα (από άποψη παραγωγής) ταινία του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου και γυρίστηκε στο Καλγκάρι, στον παγωμένο Καναδά. Τον Χιου Γκλας υποδύεται στην ταινία ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, τους τρεις ασυνείδητους συντρόφους του ο Τομ Χάρντι, ο Γουιλ Πόλτερ και ο Ντόμναλ Γκλίσον. Ολοι υπέφεραν στο γύρισμα, όπως και οι ίδιοι έχουν ομολογήσει.

Διαβάστε ακόμη: Και ξαφνικά όλοι μιλούν για αυτό - Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι αδύνατον να χάσει φέτος το Οσκαρ

Αλλά με τον καιρό τα άσχημα ξεχνιούνται και μένουν τα όμορφα και τώρα, που το «The Revenant» πρόκειται να βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 8 Ιανουαρίου (στις 21 Ιανουαρίου στην Ελλάδα), όλοι συζητούν για το πόσες οσκαρικές υποψηφιότητες θα έχει η ταινία κι αν, επιτέλους, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο θα πάρει το πρώτο, καθυστερημένο Οσκαρ του. Πάντως το νέο κλιπ που μόλις κυκλοφόρησε είναι ικανό να μάς πείσει για τα πάντα, ήδη από τους πρώτους ήχους της φωνής του ΝτιΚάπριο και της μουσικής του Ρουίτσι Σακαμότο. Δείτε το παρακάτω.

Διαβάστε ακόμα: