Buzz

«Rester Vertical». Ο Αλέν Γκιροντί παραμένει όρθιος

στα 10

Αυτή είναι η νέα ταινία του σκηνοθέτη του «Ο Αγνωστος της Λίμνης».

«Rester Vertical». Ο Αλέν Γκιροντί παραμένει όρθιος

Ολα δείχνουν πως το «Staying Vertical», όπως είναι ο αγγλόφωνος τίτλος της νέας ταινίας του Αλέν Γκιροντί θα είναι έτοιμη για να κάνει την πρεμιέρα της στο επόμενο φεστιβάλ των Καννών, έχοντας ολοκληρώσει τα γυρίσματα της και όντας πλέον στο στάδιο του post production.

To φιλμ περιγράφεται ως μια «προσωπική ταινία που κάνει την καρδιά να σταματά, τοποθετημένη σε μια άγρια φύση που ξυπνά κρυφές επιθυμίες».

Η ιστορία του ακολουθεί τον Λεό έναν νεαρό σκηνοθέτη που αναζητά λύκους στην νότια Γαλλία όταν θα γνωρίσει την Μαρί, μια δυναμική, απελευθερωμένη βοσκό με την οποία θα τον γοητεύσει και θα τον αποπλανήσει.

Εννιά μήνες μετά την πρώτη γνωριμία τους, η Μαρί θα γεννήσει το παιδί τους, αλλά πάσχοντας από επιλόχεια κατάθλιψη θα εγκαταλείψει τον πατέρα και το βρέφος.

staying vertical rester vertical 607

Ο Λεό θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια ανέλπιστη, πρωτόγνωρη κατάσταση, μόνος με ένα παιδί που θα πρέπει να φροντίσει, αλλά και γεμάτος ενθουσιασμό για την νέα ζωή που κρατά στα χέρια του.

Μέσα από μια σειρά απροσδόκητες συναντήσεις κι ενώ προσπαθεί να βρει έμπνευση για την επόμενη ταινία του, ο Λεό θα κάνει ότι μπορεί για να παραμείνει όρθιος.

Στο φιλμ που είναι γραμμένο από τον ίδιο τον Γκιροντί και φωτογραφημένο από την Κλερ Ματόν που είχε κάνει την διεύθυνση φωτογραφίας και στον «Αγνωστο της Λίμνης», πρωταγωνιστούν ο Νταμιέν Μπονάρ, η Ιντιά Αίρ, ο Ραφαέλ Τιερί και η Λόρ Καλαμί.

staying vertical rester vertical 607 staying vertical rester vertical 607

Δείτε ακόμη