Buzz

Ο Κούεντιν Ταραντίνο θεωρεί τους φανς του Ζακ Σνάιντερ «groovy»

στα 10

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του ο Ταραντίνο δείχνει εντυπωσιασμένος με αυτά που κατάφεραν να κάνουν οι φανς για την ταινία «Zack Snyder’s The Justice League».

Ο Κούεντιν Ταραντίνο θεωρεί τους φανς του Ζακ Σνάιντερ «groovy»

Μια από τις μεγάλες, και ίσως πιο αναπάντεχες επιτυχίες, εν μέσω πανδημίας ήταν και το «Zack Snyder’s The Justice League». Η επική τετράωρη director’s cut ταινία κατάφερε να γίνει πραγματικότητα μετά από χρόνια προσπαθειών και επιμονής των φαν, κάτι από μόνο του ακούγεται εντυπωσιακό.

Αυτή η δύναμη των φανς φαίνεται πως δεν άφησε αδιάφορο ούτε τον Κουέντιν Ταραντίνο, ο οποίος πρόσφατα σχολίασε όλο αυτό σε μια συνέντευξή του. Μιλώντας στο podcast του Cinemablend, ο Ταραντίνο είπε τα παρακάτω.

Διαβάστε ακόμα: Ο Κουέντιν Ταραντίνο αγοράζει ακόμα έναν ιστορικό κινηματογράφο στο Λος Αντζελες

Justice League: The Snyder Cut 607 7

«Δεν το έχω δει, γιατί δεν έχω HBO Max, αλλά θα ήταν κάτι που θα ήθελα να δω. Δεν έχω δει ούτε το προηγούμενο [«Justice League»] όταν κυκλοφόρησε στις αίθουσες. Αλλά είμαι περίεργος να δω και την αρχική έκδοση της τετράωρης ταινίας του. Πιστεύω πως όλο αυτό ήταν αρκετά groovy. Και πιστεύω πως και οι φανς ήταν αρκετά groovy επίσης, για το γεγονός ότι επέμεναν σε αυτό. Εκανε κάτι τέτοιο και με το “Watchmen”; Αλλά αυτό εδώ το απαίτησαν οι φανς και θεωρώ πραγματικά αρκετά groovy.»

Από ό,τι φαίνεται ο Ταραντίνο υποστηρίζει τέτοιες αντιδράσεις από τους φανς, κάτι που ίσως, εμμέσως πλην σαφώς, να θέλει να δει και από τους δικούς του για κάποιες από τις ταινίες του.