Buzz

To «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο βρήκε τον Ρομάν Πολάνσκι του

στα 10

Ο Πολωνός ηθοποιός Ραφάλ Ζαβιερούκα θα ενσαρκώσει τον σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι στην ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο.

Flix Team
To «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο βρήκε τον Ρομάν Πολάνσκι του

Και τα νέα για το κάστινγκ της 9ης ταινίας της καριέρας του Κουέντιν Ταραντίνο «Once Upon a Time in Hollywood» δεν έχουν σταματημό. Ανακοινώθηκε πως και οι Ντάνι Στρόνγκ και Σίντνεϊ Σουίνεϊ θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με το λαμπερό καστ των Μπραντ Πιτ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Αλ Πατσίνο, Μάργκο Ρόμπι, Ντακότα Φάνινγκ, Μπερτ Ρέινολντς, Εμίλ Χερς, Κερτ Ράσελ, Τιμ Ροθ, Λουκ Πέρι, Ντάμιεν Λούις, Μάγια Χοκ και Μάικλ Μάντσεν.

Σαν να μην έφτανε αυτό, πληροφορίες θέλουν πως ο Ταραντίνο βρήκε επιτέλους και τον Ρομάν Πολάνσκι του, στο πρόσωπο του Πολωνού ηθοποιού Ραφάλ Ζαβιερούκα. Ο Πολάνσκι μπορεί να μην είναι το κεντρικό πρόσωπο στην ιστορία της νέας ταινίας του Ταραντίνο, αλλά σίγουρα έπαιξε σημανιτκό ρόλο σε αυτή, μιας και η γυναίκα του Σάρον Τέιτ, την οποία θα υποδυθεί η Μάργκο Ρόμπι, και τέσσερις φίλοι της, δολοφονήθηκαν από τον Τσάρλς Μάνσον στο σπίτι του το 1969.

Διαβάστε ακόμα: Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ στα γυρίσματα του «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο

Rafal Zawierucha once upon a time in hollywood 607

Η πλοκή του «Once Upon a Time in Hollywood» εκτυλίσσεται στο Λος Αντζελες το 1969 κι ακολουθεί τον κεντρικό ήρωα, Ρικ Ντάλτον, που είναι ανερχόμενος ηθοποιός. Μετά από μία επιτυχημένη εμφάνισή του σε τηλεοπτική σειρά γουέστερν, προσπαθεί να κάνει πραγματικότητα και το όνειρό του: μια καριέρα στο σινεμά. Την ίδια φιλοδοξία όμως έχει κι ο Κλιφ Μπουθ, ο κολλητός του φίλος και κασκαντέρ που τον ντουμπλάρει στις επικίνδυνες σκηνές τους. Οσο οι δυο τους παλεύουν στο δρόμο προς το λαμπερό Χόλιγουντ, η ειδησεογραφία των φρικιαστικών δολοφονιών της Σάρον Τέιτ και τεσσάρων φίλων της από τους οπαδούς του Τσαρλς Μάνσον ρίχνει την επικίνδυνη σκιά της στο φόντο αυτού του καλοκαιριού. Ειδικά ο Ρικ δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστος: μένει στο διπλανό σπίτι.

Η πρεμιέρα της ταινίας που είχε προγραμματιστεί για τις 9 Αυγούστου του 2019 (ακριβώς στην επέτειο των 50 χρόνων από τις δολοφονίες) μετατέθηκε για τις 26 Ιουλίου 2019, μετά από πίεση της αδελφής της Σάρον Τέιτ που θεώρησε τον συγχρονισμό άκομψο και επώδυνο. Διαβάζοντας όμως το σενάριο της ταινίας κι έχοντας πλήρη πρόσβαση στα γυρίσματα, η Nτέμπρα Τέιτ έδωσε τη συγκατάθεσή της στον Κουέντιν Ταραντίνο για το πρότζεκτ.

Διαβάστε περισσότερα: