Buzz

Είναι κάπως συγκινητικό: ο Κουέντιν Ταραντίνο έκλεισε και τη Μάγια Χοκ (κόρη της Ούμα Θέρμαν) για το «Once Upon a Time in Hollywood»

στα 10

Aκόμα περισσότερα πρόσωπα προστέθηκαν στο έτσι κι αλλιώς εντυπωσιακό κάστ της νέας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο. Ανάμεσά τους, η Λίνα Ντάναμ, ο Οστιν Μπάτλερ και η (κόρη των Ιθαν Χοκ - Ούμα Θέρμαν) Μάγια Χοκ. To κοριτσάκι της Bride / Black Mamba / Mummy μεγάλωσε...

Είναι κάπως συγκινητικό: ο Κουέντιν Ταραντίνο έκλεισε και τη Μάγια Χοκ (κόρη της Ούμα Θέρμαν) για το «Once Upon a Time in Hollywood»

Αυτό το καστ δεν έχει τελειωμό. Με νέα ανακοίνωση, οι Λίνα Ντάναμ, Οστιν Μπάτλερ και Μάγια Χοκ ενώνουν δυνάμεις με τους (πάρτε βαθειά ανάσα) Μπραντ Πιτ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Αλ Πατσίνο, Μάργκο Ρόμπι, Ντακότα Φάνινγκ, Μπερτ Ρέινολντς, Εμίλ Χερς, Κερτ Ράσελ, Τιμ Ροθ, Λουκ Πέρι, Ντάμιεν Λούις και Μάικλ Μάντσεν στο «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο.

Η Λίνα Ντάναμ θα παίξει την «Gypsy» και η Μάγια Χοκ «ένα παιδί των λουλουδιών» - πολύ πιθανόν να τις δούμε λοιπόν ως μέλη της Οικογένειας του Μάνσον. Και μπορεί ο ρόλος της κόρης της Ούμα Θέρμαν να είναι μικρός, αλλά το ότι μία δεύτερη γενιά μεγαλώνει μέσα στις ταινίες του Ταραντίνο (ειδικά σε αυτή, όπου ο σκηνοθέτης ομολόγησε ότι θα τη γυρίσει στο ίδιο στυλ με το «Pulp Fiction») είναι κάπως συγκινητικό. Ειδικά μετά την πρόσφατη και δημόσια σύγκρουση/συμφιλίωσή τους με όσα ανέσυρε το σκάνδαλο Γουάινστιν στην επιφάνεια για τα γυρίσματα του «Kill Bill».

Maya Hawke 607

Διαβάστε επίσης: Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ στα γυρίσματα του «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο

Η πλοκή του «Once Upon a Time in Hollywood» εκτυλίσσεται στο Λος Αντζελες το 1969 κι ακολουθεί τον κεντρικό ήρωα, Ρικ Ντάλτον, που είναι ανερχόμενος ηθοποιός. Μετά από μία επιτυχημένη εμφάνισή του σε τηλεοπτική σειρά γουέστερν, προσπαθεί να κάνει πραγματικότητα και το όνειρό του: μια καριέρα στο σινεμά. Την ίδια φιλοδοξία όμως έχει κι ο Κλιφ Μπουθ, ο κολλητός του φίλος και κασκαντέρ που τον ντουμπλάρει στις επικίνδυνες σκηνές τους. Οσο οι δυο τους παλεύουν στο δρόμο προς το λαμπερό Χόλιγουντ, η ειδησεογραφία των φρικιαστικών δολοφονιών της Σάρον Τέιτ και τεσσάρων φίλων της από τους οπαδούς του Τσαρλς Μάνσον ρίχνει την επικίνδυνη σκιά της στο φόντο αυτού του καλοκαιριού. Ειδικά ο Ρικ δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστος: μένει στο διπλανό σπίτι.

Η πρεμιέρα της ταινίας που είχε προγραμματιστεί για τις 9 Αυγούστου του 2019 (ακριβώς στην επέτειο των 50 χρόνων από τις δολοφονίες) μετατέθηκε για τις 26 Ιουλίου 2019, μετά από πίεση της αδελφής της Σάρον Τέιτ που θεώρησε τον συγχρονισμό άκομψο και επώδυνο. Διαβάζοντας όμως το σενάριο της ταινίας κι έχοντας πλήρη πρόσβαση στα γυρίσματα, η Nτέμπρα Τέιτ έδωσε τη συγκατάθεσή της στον Κουέντιν Ταραντίνο για το πρότζεκτ.

Lena Dunham 607

Να θυμίσουμε ότι η Λίνα Ντάναμ έγραψε και έκανε την παραγωγή στη νέα σειρά του HBO «Camping», ενώ η Μάγια Χοκ συμμετέχει και στον τρίτο κύκλο του «Stranger Things».. O Oστιν Μπάτλερ ολοκλήρωσε μία θεατρική σεζόν δίπλα στον Ντανζέλ Ουόσινγκτον («The Iceman Cometh») και επίσης θα παίζει δίπλα στους Μπιλ Μάρεϊ, Τίλντα Σουίντον και Ανταμ Ντράιβερ στην νέα ταινία του Τζιμ Τζάρμους, «The Dead Don’t Die».

Austin Butler 607

Διαβάστε περισσότερα: