Buzz

Η Πρισίλα Πρίσλεϊ μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την ταινία «Priscilla» της Σοφία Κόπολα

στα 10

Η Πρίσλεϊ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την ταινία της Κόπολα, δηλώνοντας μάλιστα και μεγάλη θαυμάστρια της δουλειάς της.

Η Πρισίλα Πρίσλεϊ μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την ταινία «Priscilla» της Σοφία Κόπολα

Πριν λίγες μέρες πήραμε μια μικρή γεύση από τη νέα ταινία της Σοφία Κόπολα «Priscilla», η οποία βασίζεται στο βιβλίο «Elvis & Me» γραμμένο από την ίδια την Πρισίλα Πρίσλεϊ το 1985. Η ταινία επικεντρώνεται σε μια έφηβη Πρισίλα Μπολιού, η οποία συναντά τον Ελβις Πρίσλεϊ σε ένα πάρτι, και ο σούπερ σταρ του rock 'n roll γίνεται κάποιος άλλος στις ιδιωτικές στιγμές: μια συναρπαστικός έρωτας, ένας σύμμαχος στη μοναξιά, ένας ευάλωτος καλύτερος φίλος.

Μετά την κυκλοφορία του τρέιλερ, η Πρισλεϊ βγήκε στο Instagram και μοιράστηκε την άποψή της για την ταινία της Κόπολα. «Είμαι ενθουσιασμένη με τη μεταφορά του βιβλίου μου από την εκπληκτική Σοφία Κόπολα. Εχει μια εξαιρετική προοπτική και πάντα ήμουν μεγάλη θαυμάστρια της δουλειάς της. Είμαι βέβαιη ότι αυτή η ταινία θα οδηγήσει τους πάντες σε ένα συναισθηματικό ταξίδι.»

Διαβάστε ακόμα: Πρώτο τρέιλερ του «Priscilla» της Σοφία Κόπολα

priscilla

Μάλιστα η δήλωσή της Πρίσλεϊ έρχεται λίγο μετά και τις δηλώσεις των κληρονόμων του Ελβις Πρίσλεϊ πως δεν γνώριζαν ότι γυρίζονταν μια τέτοια ταινία. Μάλιστα ένας εκπρόσωπός τους δήλωσε πως η εκδοχή της Κόπολα για την Graceland είναι ανακριβής και πως η ταινία μοιάζει περισσότερο ως «ένα όνειρο».

Μάλιστα η ίδια η Κόπολα είχε δηλώσει παλιότερα πως συγκρίνει τη ζωή της Πρισίλα στη Graceland με εκείνον της Μαρίας Αντουανέτας στις Βερσαλίες, το θέμα της ομότιτλης ταινίας της με πρωταγωνίστρια την Κίρστεν Ντανστ. «Είμαι ενθουσιασμένη που θα κάνω κάτι που έχει τις ρίζες του σε αυτό το στυλ Americana για πρώτη φορά. Και η Πρισίλα είναι ένα γοητευτικό ίνδαλμα. Με ενδιαφέρει τόσο πολύ η ιστορία της Πρισίλα και η άποψή της για το πως ένοιωθε να μεγαλώνεις ως έφηβη στο Graceland. Περνούσε από όλα τα στάδια της νεαρής γυναίκας σε έναν τέτοιο περιβάλλον – κάπως παρόμοια με τη Μαρία Αντουανέτα.»

Η ταινία «Priscilla» μέχρι στιγμής δεν έχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας στις αίθουσες.