Buzz

Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου

στα 10

Σημειώστε από τώρα ποιες ταινίες θα βγουν στις αίθουσες την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου.

Flix Team
Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου

Μεγάλες (ελληνικές) επιστροφές και σινεμά του κόσμου για την εβδομάδα που ξεκινάει με τη γιορτή του σινεμά και το εισιτήριο 2 ευρώ για κάθε προβολή, σε όλα τα σινεμά της χώρας.

Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας - και στα θερινά!

εκεί που ζούμε

Εκεί που Ζούμε του Σωτήρη Γκορίτσα

Tην ημέρα όπου το κέντρο της Αθήνας ζει άλλη μια συνηθισμένη αναστάτωση, ο νεαρός δικηγόρος Αντώνης Σπετσιώτης γιορτάζει τα γενέθλιά του. Μόνο που το εικοσιτετράωρο των γενεθλίων του θα εξελιχθεί εντελώς απρόσμενα - προσγειώνοντάς τον από τα δικαστήρια της Ευελπίδων σε λαμπερές καντίνες και σκοτεινά πάρκιν της Εθνικής οδού, από το τακτοποιημένο εργένικο σπίτι του στο Λυκαβηττό σε αγροικίες στο Χαλκούτσι και πολυτελείς βίλες στην Αλίαρτο - και θα τελειώσει απρόβλεπτα ξημερώματα στην Αθήνα.

Η νέα ταινία του Σωτήρη Γκορίτσα, βασισμένη στο βιβλίο του Χρίστου Κυθρεώτη. Από τις 27 Οκτωβρίου στις αίθουσες.

france

Φρανς (France) του Μπρούνο Ντιμόν

Η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια ειδήσεων, Φρανς ντε Μερ μοιράζει τη ζωή της μεταξύ τηλεοπτικού στούντιο, πολεμικών ανταποκρίσεων και της οικογένειας της. Ολα όμως αλλάζουν μετά από ένα τροχαίο, στο οποίο τραυματίζει έναν πεζό: ξαφνικά η ίδια η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια γίνεται η είδηση της ημέρας και καλείται να βιώσει τις συνέπειες της αρνητικής δημοσιότητας, φτάνοντας στο σημείο να γίνει από κυνηγός, θήραμα των αρπακτικών της δημοσιογραφίας.

H νέα ταινία του Μπρούνο Ντιμόν με την Λέα Σεϊντού.

stranger

Ο Αγνωστος (The Stranger) του Τόμας Μ. Ράιτ

Δύο άνδρες γνωρίζονται σε ένα αεροπλάνο και ξεκινούν μία συζήτηση που καταλήγει σε φιλία. Για τον Χένρι Τιγκ, η φιλία αυτή είναι όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ο καινούργιος του φίλος, ο Μάρκ, γίνεται σωτήρας και σύμμαχός του. Ωστόσο, κανένας δεν είναι πραγματικά αυτός που δείχνει, και οι δυο τους κουβαλάνε μυστικά που απειλούν να τους καταστρέψουν - ενώ μια από τις μεγαλύτερες αστυνομικές επιχειρήσεις του έθνους πλησιάζει.

Νουάρ θρίλερ από την Αυστραλία. Επίσημη συμμετοχή στο Ενα Κάποιο Βλέμμα του Φεστιβάλ Καννών 2022.

hudas salon

Παγίδα (Huda's Salon) του Χάνι Αμπού-Ασάντ

Βηθλεέμ, Παλαιστίνη. Η Ριμ, μια νεαρή μητέρα παντρεμένη με έναν καταπιεστικό, ζηλιάρη άντρα, πηγαίνει στο κομμωτήριο της Ούντα για το καθιερωμένο ραντεβού και συζήτηση με τη φίλη της για τα προβλήματα της καθημερινότητας. Oμως, η συνηθισμένη αυτή συνάντηση παίρνει αναπάντεχη τροπή, όταν η Ούντα τη ναρκώνει και ενορχηστρώνει μια στημένη φωτογράφιση που εκθέτει την τιμή της Ριμ. Ο λόγος; Η Ούντα είναι πληροφοριοδότης των μυστικών υπηρεσιών κατοχής - και αν η Ριμ δε θέλει να κυκλοφορήσουν οι επίμαχες φωτογραφίες, πρέπει να γίνει κι αυτή.

Ο δύο φορές υποψήφιος για Οσκαρ Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας, με τα «Παράδεισος Τώρα» και «Ομάρ», Χάνι Αμπού-Ασάντ επιστρέφει με ένα πολιτικό θριλερ που έκανε την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Τορόντο 2022.

bandit

Ληστής με Στυλ (Bandit) του Αλαν Ούνγκαρ

H ζωή του «Ιπτάμενου κλέφτη» του θρυλικού εγκληματία ο οποίος κατάφερε να ληστέψει πάνω από 59 τράπεζες και κοσμηματοπωλεία μέχρι που συνελήφθη χωρίς όμως αυτό το γεγονός να καταφέρει να τον σταματήσει.

Η ζωή ενός διαβόητου ληστή, σε κοσμοπολίτικη εκδοχή με τους Τζος Ντουαμέλ και Μελ Γκίμπσον.

prey for the devil

Το Φως του Διαβόλου (Prey for the Devil) του Ντάνιελ Σταμ

Η μοναχή Αν πιστεύει ότι το κάλεσμα της είναι να γίνει η πρώτη γυναίκα εξορκιστής… αλλά ποιος ή τι είναι αυτό που την καλεί; Η Αν αναζητά μία θέση στη σχολή εξορκισμού που άνοιξε ξανά η Καθολική Εκκλησία μετά την παγκόσμια αύξηση των δαιμονισμών. Μέχρι τώρα αυτές οι σχολές εκπαίδευαν μόνο άντρες ιερείς, αλλά ο καθηγητής αναγνωρίζει το χάρισμα της και δέχεται να την εκπαιδεύσει. Στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον συμφοιτητή της πάτερ Ντάντε, η αδελφή Αν θα προσπαθήσει να σώσει την ψυχή ενός νεαρού κοριτσιού, που κατά τη γνώμη της έχει κυριευθεί από τον ίδιο δαίμονα που βασάνιζε τη μητέρα της πριν από χρόνια. Σύντομα, η Αν θα συνειδητοποιήσει ότι ο Διάβολος την έχει εκεί που ο ίδιος θέλει να βρίσκεται.

Ο Εξορκιστής είναι γυναίκα στην ταινία του Ντάνιελ Σταμ που έρχεται για να ενισχύσει τις ανατριχίλες του Halloween.

καρο νίντζα

Καρό Νίντζα: Επικίνδυνη Αποστολή (Checkered Ninja 2) των Αντερς Μάθεσεν και Θόρμπιορν Κριστόφερσεν

Ο Καρό Νίντζα και ο Αλεξ ξεκινούν και πάλι το κυνήγι του «κακού» Φίλιπ Επερμιντ. Οταν ο Επερμιντ καταφέρνει να αποφύγει την φυλάκιση στην Ταϊλάνδη, ο Καρό Νίντζα ξαναζωντανεύει για να συνοδέψει τον Αλεξ στην επικίνδυνη αποστολή. Στην προσπάθεια τους να αποδώσουν δικαιοσύνη παρασύρονται σε μια αποστολή που θα δοκιμάσει τα όρια της φιλίας τους.

Δεύτερη περιπέτεια για τον Καρό Νίντζα, στις αίθουσες μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας - και στα θερινά!