Buzz

Κι η επιτυχία... στο τσεπάκι! Η Λίνα Ντάναμ ετοιμάζεται να κάνει ταινία την «Polly Pocket»

στα 10

Στον κεντρικό ρόλο η (κανονικού μεγέθους) Λίλι Κόλινς.

Κι η επιτυχία... στο τσεπάκι! Η Λίνα Ντάναμ ετοιμάζεται να κάνει ταινία την «Polly Pocket»

Το μέγεθος σε καμία περίπτωση δεν μετράει για τη μικροσκοπική Polly Pocket που τη δεκαετία του '90, σε όλο τον κόσμο - και στην Ελλάδα, φυσικά - έγινε αγαπημένο παιδικό παιχνίδι (από τη Mattel) και, στη συνέχεια, τηλεοπτική σειρά για παιδιά.

Δείτε ακόμη: Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Τώρα, η πάντα πρωτότυπων επιλογών Λίνα Ντάναμ, γράφει και σκηνοθετεί την πρώτη κινηματογραφική περιπέτεια της Polly, σίγουρα δίνοντάς της αύρα hip και νεοφεμινιστική. Στην ταινία η Polly θα είναι live action ηρωίδα και θα την υποδύεται η Λίλι Κόλινς. Η ιστορία θ' ακολουθεί ένα κορίτσι και μια γυναίκα σε μέγεθος που χωρά στην τσέπη και την απρόσμενη φιλία που τις συνδέει.

polly pocket 607Οχι μόνη Polly

«Είμαι ενθουσιασμένη,» δηλώνει η Λίνα Ντάναμ, «που μπορώ να συνδέσω αυτή την ιστορική κούκλα και τη βαθιά μου πίστη ότι οι νεαρές γυναίκες χρειάζονται έξυπνες, παιχνιδιάρικες ταινίες που τους μιλούν χωρίς συγκατάβαση. Οταν ήμουν παιδί είχα εμμονή με την Polly Pocket κι έτσι αυτή η ταινία είναι ένα όνειρό μου που γίνεται πραγματικότητα. Δεν βλέπω την ώρα να μεταφέρω αυτά τα τοσοδούλικα παιχνίδια στη μεγάλη οθόνη.» Οσοι ήσαστε παιδιά στα '90ς, ανοίξτε τα συρτάρια και να μπαούλα και ξεσκονίστε τις δικές σας Polly.