Buzz

Με αεροπλάνα και βαπόρια. Το σίκουελ του «Plane» θα έχει τίτλο «Ship»

στα 10

Κι όμως η ταινία με πρωταγωνιστή τον Τζέραλντ Μπάτλερ αποκτά σίκουελ, μόνο που αυτή την φορά θα επικεντρώνεται στον χαρακτήρα του Μάικ Κόλτερ.

Με αεροπλάνα και βαπόρια. Το σίκουελ του «Plane» θα έχει τίτλο «Ship»

Η ταινία του Ζαν-Φρανσουά Ρισέτ «Plane» (με ελληνικό τίτλο «Εκτός Ελέγχου») στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τζέραλντ Μπάτλερ, κατάφερε να κάνει ένα ικανοποιητικό πέρασμα από το box office κερδίζοντας παγκοσμίως 45 εκατομμύρια δολάρια (στη χώρα μας έχει κόψει περίπου στα 30.000 εισιτήρια), παρά τη μετριότητα της. Αυτό και μόνο κατέστη αρκετό για να ανακοινωθεί το σίκουελ της το οποίο θα έχει τίτλο, και δεν είναι τρολιά, «Ship».

Στην πρώτη ταινία κεντρικός ήρωας είναι ο Μπρόντι Τόρανς, ένας πιλότος που δεν μασάει, ακόμα κι όταν το αεροπλάνο του, στη διαδρομή Σιγκαπούρη - Τόκιο, πέφτει σε καταιγίδα. Ο Μπρόντι κάνει αναγκαστική προσγείωση σ' ένα νησί των Φιλιππίνων, για ν' ανακαλύψει, μαζί με τους επιβάτες του, ότι έχει βρεθεί στην καρδιά εμπόλεμης ζώνης: για να σώσει το τομάρι του αλλά κυρίως τους επιβάτες των οποίων έχει την ευθύνη, θα χρησιμοποιήσει τη βοήθεια του κατάδικου που μετέφερε, τον Λουί Γκασπάρ (Μάικ Κόλτερ).

Διαβάστε ακόμα: Δείτε όλα τα τρέιλερ που έκαναν πρεμιέρα κατά τη διάρκεια του Super Bowl 2023

plane

Η δεύτερη ταινία θα επικεντρώνεται στον χαρακτήρα του Κόλτερ και θα ξεκινά από την στιγμή που τελείωσε η πρώτη με τον Γκασπάρ να παίρνει ένα ψαροκάικο για να ξεφύγει από τις Φιλιππίνες. Τώρα, αντικείμενο διεθνούς ανθρωποκυνηγητού μετά την προσοχή των μέσων ενημέρωσης που κέρδισε η Πτήση 119, ο Γκασπάρ καταλήγει σε ένα φορτηγό πλοίο με προορισμό τη Νότια Αφρική, όπου ανακαλύπτει ότι μέσα σε αυτό λειτουργεί ένα κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων. Ετσι μαζί με τον ανθυποπλοίαρχο του πλοίου και έναν επιβάτη με στρατιωτική εμπειρία ξεκινούν μια αποστολή για να απελευθερώσουν τους αιχμαλώτους.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό για το αν ο Μπάτλερ θα επιστρέψει στο σίκουελ, αλλά ο Ρισέτ θα αναλάβει αυτή την φορά χρέη παραγωγού. Μέχρι στιγμή δεν έχει ανακοινωθεί κάποιος σεναριογράφος ή σκηνοθέτης ταινίας, αλλά τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο χρόνο.