Buzz

Το πρώτο τρέιλερ του «Pet Sematary» μας υπενθυμίζει πως καλύτερα κάποια πράγματα να παραμένουν νεκρά...

στα 10

...αλλά, όπως ξέρουμε, τίποτα δεν μένει νεκρό για πολύ καιρό στο σύμπαν των βιβλίων του Στίβεν Κινγκ.

Το πρώτο τρέιλερ του «Pet Sematary» μας υπενθυμίζει πως καλύτερα κάποια πράγματα να παραμένουν νεκρά...

Αν ρωτήσεις τους φαν του Στίβεν Κινγκ ποιο είναι το πιο τρομαχτικό βιβλίο του, οι περισσότεροι σίγουρα θα σου πουν το «Pet Sematary». Και δεν θα έχουν και άδικο. Πρόκειται ίσως ένα από τα πιο εφιαλτικά του βιβλία στο οποίο η οικογένεια Κριντ μετακομίζει σε ένα σπίτι στην εξοχή της πολιτείας του Μέιν (ναι εκεί που διαδραματίζεται και το «It»), όπου πίσω από αυτό υπάρχει ένα νεκροταφείο ζώων. Οταν ένα φορτηγό σκοτώνει την γάτα τους, ο Λούις Κριντ αποφασίζει να την θάψει στο νεκροταφείο αλλά γρήγορα ανακαλύπτει πως τίποτα εκεί δεν μένει νεκρό για πολύ καιρό.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτες φωτογραφίες από το remake του «Pet Sematary» του Στίβεν Κινγκ

pet sematary 607

pet cematary 607

pet sematary 607

pet sematary 607

Και τώρα το «Pet Sematary» επιστρέφει για δεύτερη φορά στη μεγάλη οθόνη, και από ότι όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, για την πιο τρομαχτική του εκδοχή. Το 1989 η Μαίρη Λάμπερτ σκηνοθέτησε την ταινία βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο, με όχι και τα καλύτερα αποτελέσματα. Παρόλα αυτά όμως, είχε καταφέρει να αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό. Και φυσικά ήρθε πια η ώρα για ένα remake σε σκηνοθεσία των Κέβιν Κούλτς και Ντένις Γουίντμαϊερ.

Την προηγούμενη βδομάδα είδαμε μερικές φωτογραφίες από την ταινία, αλλά χτες κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της και έκανε όλο το ίντερνετ να μιλάει για αυτό. Δείτε το παρακάτω.


Ακόμα και αν είχαμε τις αμφιβολίες μας, το τρέιλερ κατάφερε να τις εξαλείψει. Από την περιγραφή του Τζαντ Κράνταλ (τον οποίο ενσαρκώνει ο Τζον Λίθγκοου) για το αρχέγονο κακό που υπάρχει στο δάσος, κάτω από τους ήχους ενός ντραμ, μέχρι τα παιδιά που φοράνε μάσκες ζώων – γιατί πρέπει να έχεις ανατριχιαστικά παιδιά στην ταινία σου – και την γάτα Γουίνστον Τσέρτσιλ, ανεβάζουν το creepy factor στο τέρμα. Από ότι φαίνεται τα παιδιά, τα οποία δεν ήταν μέρος του βιβλίου, δείχνουν να παίζουν σημαντικό ρόλο στη ταινία και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε μέχρι τον Απρίλιο του 2019 για να δούμε πως ακριβώς θα συνδέονται με την ιστορία.

Στο «Pet Sematary» πρωταγωνιστούν οι Τζον Λίθγκοου, Τζέισον Κλαρκ και Εϊμι Σέιμετζ.

Διαβάστε ακόμα: To «In the Tall Grass» του Στίβεν Κινγκ έρχεται στο Netflix

pet sematary poster 607