Buzz

Ο Πολ Τόμας Αντερσον ετοιμάζει καινούργια ταινία

στα 10

Μπορεί η πλοκή της να μην είναι ακόμα γνωστή αλλά σίγουρα έχει ένα αρκετά ενδιαφέρον καστ.

Ο Πολ Τόμας Αντερσον ετοιμάζει καινούργια ταινία

Τους τελευταίους μήνες ακούγονταν αρκετά πως ένας από τους πιο σπουδαίους σκηνοθέτες της γενιάς του, ο Πολ Τόμας Αντερσον, ετοιμάζει νέα ταινία, με τον ίδιο φυσικά να μην επιβεβαιώνει αλλά ούτε να αρνείται τις φήμες αυτές. Κι αυτό μέχρι πριν λίγες μέρες όπου και τελικά αποκάλυψε πως, ναι, έχει ήδη στα σκαριά νέα ταινία.

Σύμφωνα με το Deadline ο Πολ Τόμας Αντερσον έχει ήδη ολοκληρώσει το σενάριό της μέχρι στιγμής ατιτλοφόρητης ταινίας του, στην οποία θα πρωταγωνιστούν οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Σον Πεν και Ρετζίνα Χολ. Μπορεί η πλοκή της να μην έχει επιβεβαιωθεί ακόμα αλλά οι φήμες θέλουν να μιλάει για μια μαύρη κοπέλα η οποία εκπαιδεύεται στις πολεμικές τέχνες, με τον Ντι Κάπριο να παίζει μάλλον τον δάσκαλό της.

Διαβάστε ακόμα: Ο Πολ Τόμας Αντερσον σκηνοθετεί το βίντεο κλιπ των The Smile «Wall of Eyes»

paul thomas anderson

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο αν έχει γίνει επιλεγεί το κορίτσι το οποίο θα πρωταγωνιστεί – μάλλον κάποιο φρέσκο πρόσωπο που θα προκύψει μετά από ακροάσεις – ένα τεράστιο καστ βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις για να κάνει την εμφάνισή του στην ταινία, με ονόματα όπως των Χοακίν Φίνιξ, Βίγκο Μόρτενσεν και Ρέιτσελ Τέιλορ να έχουν πέσει στο τραπέζι. Επίσης η ταινία αυτή θα είναι ίσως και η πιο ακριβή του Αντερσον, με το Variety να αναφέρει ένα μπάτζετ που θα φτάνει τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Δεν έχουν αποκαλυφθεί άλλες λεπτομέρειες, αλλά φαίνεται πως θα πρόκειται για μια γλυκιά ταινία ενηλικίωσης (δεύτερη στη σειρά με την «Πίτσα Γλυκόριζα»), η οποία πιθανώς να είναι αυτή που έγραψε ο Αντερσον μαζί με την κόρη του, με το γυρίσματα να αναμένονται να αρχίσουν μέσα στο 2024.