Buzz

Δεν σας άρεσαν οι ταινίες του «Twilight Saga»; Η Πάτι Σμιθ σάς λέει να πάτε να γα******ε!

στα 10

H Πάτι Σμιθ παίρνει συνέντευξη από την Κρίστεν Στίουαρτ για λογαριασμό του περιοδικού Interview και ρίχνει ανάθεμα σε όσους φτύνουν το «Twilight Saga».

Δεν σας άρεσαν οι ταινίες του «Twilight Saga»; Η Πάτι Σμιθ σάς λέει να πάτε να γα******ε!

«Μην απολογείσαι ποτέ για τη δουλειά σου. Αν ο κόσμος δεν δέχεται τη σειρά των ταινιών "Twilight" για αυτό που είναι, γάμησέ τους. Εκατομμύρια άνθρωποι λάτρεψαν τις ταινίες. Τους έδωσαν κάτι. Είπαν κάτι για την αγάπη και την τιμή. Και το να είσαι ηθοποιός είναι μια σκληρή δουλειά. Δεν είναι μια ρομαντική δουλειά.»

Η Πάτι Σμιθ δίνει στην Κρίστεν Στίουαρτ το επιχείρημα που ίσως έψαχνε για να δικαιώσει για πάντα το παρελθόν της ως Μπέλα στο «Twilight Saga», σε μια συνέντευξη για το περιοδικό Interview που λίγοι θα περίμεναν ότι θα βρει στην ίδια σελίδα τον rock 'n' roll θρύλο και την νεαρή ηθοποιό, ακριβώς τη στιγμή που η δεύτερη μεταμορφώνεται σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις της βιομηχανίας.

«H Μπέλα δίνει τα πάντα για την αγάπη. Και πηγαίνει όσο μακριά την πηγαίνει η αγάπη. Αλλά αυτή η ευθύτητα που έχεις, μαζί με ένα συγκεκριμένο ποσοστό αναστολών, ακόμη και με μια επιφυλακτικότητα, μεγενθύνει τα στοιχεία του χαρακτήρα σου.», συνεχίζει η Πάτι Σμιθ.

Kristen Stewart 607

«Ηταν μια χρονοβόρα διαδικασία, οπότε είναι δύσκολο να το γενικεύσεις. Δεν ήταν πάντα το ίδιο. Το γνωρίζω. Αλλά η πρόθεσή μας ήταν αγνή με έναν περίεργο τρόπο. Οποιος θέλει να μιλάει άσχημα για το "Twilight", το καταλαβαίνω, αλλά υπάρχει κάτι εκεί για το οποίο θα είμαι για πάντα γαμημένα περήφανη. Οι αναμνήσεις μου είναι πραγματικά καλές.», απαντά η Κρίστεν Στίουαρτ που φωτογραφίζεται για το περιοδικό με αφορμή τόσο το «Still Alice» στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με την Τζούλιαν Μουρ αλλά και για το «Clouds of Sils Maria» του Ολιβιέ Ασαγιάς που την βρήκε στο Διαγωνιστικό του Φεστιβάλ Καννών στο πλευρό της Ζιλιέτ Μπινός και για πρώτη φορά αμερικανίδα υποψήφια στα γαλλικά Σεζάρ.

Kristen Stewart 607

Διαβάστε ακόμη: