Buzz

Η Κρίστεν Στιούαρτ εγκαταλείπει την ηθοποιία για τη χειροτεχνία. Μήπως κάνει καλά;

στα 10

Η μόνο 24 Μαΐων σταρ έχει γίνει ήδη πλούσια και διάσημη. Γι’ αυτό αποφάσισε για λίγο να πιάσει το εργόχειρο. Ασε που έτσι μπορεί να γίνει και καλύτερη ηθοποιός.

Η Κρίστεν Στιούαρτ εγκαταλείπει την ηθοποιία για τη χειροτεχνία. Μήπως κάνει καλά;

Η Κρίστεν Στιούαρτ έχει κάνει πολλά πράγματα για την ηλικία της: πρωταγωνίστησε σ’ ένα εμβληματικό young adult κινηματογραφικό κεφάλαιο, το «Twilight Saga», δοκιμάστηκε σε πιο καλλιτεχνικές, ανεξάρτητες ταινίες, τα έφτιαξε με τον επίσης νεαρό σταρ συμπρωταγωνιστή της, τον Ρόμπερτ Πάτινσον, προκάλεσε εξωσυζυγικό σκάνδαλο, τι άλλο θέλει; Θέλει λιγότερα, όχι περισσότερα. «Θέλω να κάνω ένα διάλειμμα, γιατί τα τελευταία δύο χρόνια δουλεύω ασταμάτητα,» είπε σε συνέντευξή της στο USA Today. «Είμαι ηθοποιός κι αυτή είναι η μορφή τέχνης μέσα από την οποία εκφράζομαι κι επειδή ξεκίνησα τόσο μικρή, ανέκαθεν ένιωθα φοβισμένη κι ανεπαρκής όταν σκεφτόμουν άλλα είδη τέχνης που ήθελα να δημιουργήσω. Θα κάνω ένα πολύ μεγάλο διάλειμμα.»

Τι σημαίνει αυτό ακριβώς; «Θ’ αγοράσω ένα χώρο στο κέντρο του Λος Αντζελες, όπου θα ζω και θα δουλεύω και θα φτιάξω πράγματα με τα χέρια μου. Κυριολεκτικά, αυτό το αποφάσισα πριν λίγες εβδομάδες. Κάνω μια μικρού μήκους ταινία. Κάνω ένα μάτσο πράγματα. Δεν ξέρω πώς θα τα διοχετεύσω στον κόσμο. Αλλά δε θα τα κρατήσω μόνο για μένα, σαν κάτι πολύτιμο. Γράφω συνέχεια. Τώρα πια πραγματικά δεν έχω καμιά αναστολή για τίποτα, πράγμα υπέροχο. Μπορώ ν’ αφοσιωθώ στις δημιουργικές μου προσπάθειες περισσότερο παρά ποτέ. Είμαι τρομερά χαρούμενη, γεμάτη πρόκληση και έμπνευση και ιδιαίτερα ήρεμη.»

Αλλωστε, η Κρίστεν Στιούαρτ έχει ήδη γράψει αρκετά ποιήματα, ένα από τα οποία μοιράστηκε πρόσφατα στο περιοδικό Marie Claire – το παραθέτουμε παρακάτω, στα αγγλικά για να μη χαλάσει στη μετάφραση:

kristen stewart poem

Προτού, ωστόσο, η Κρίστεν Στιούαρτ πιάσει να δοκιμάζει τι μπορεί να φτιάξει με τα χέρια της, έχουμε να τη δούμε ακόμα σε τουλάχιστον έξι ταινίες: στο «Sils Maria» (διαβάστε περισσότερα) του Ολιβέ Οσαγιάς, δίπλα στη Ζιλιέτ Μπινός, το «The Big Shoe» του Στίβεν Σέινμπεργκ της «Γραμματέως», ξανά με τη Ζιλιέτ Μπινός, το «Still Alice» που δρομολογείται για τα Οσκαρ του 2015, το «Anesthesia» του Τιμ Μπλέικ Νέλσον, το «Equals» με συμπρωταγωνιστή τον Νίκολας Χολτ και το «Αmerican Ultra» με την Κόνι Μπρίτον. Και μετά, πιάνουμε δουλειά!

Διαβάστε περισσότερα για την Κρίστεν Στιούαρτ: