Buzz

Ο Πάτρικ Στιούαρτ πίστευε πως η καριέρα του Τομ Χάρντι θα πάτωνε μετά το «Star Trek: Nemesis»

στα 10

Ο Πάτρικ Στιούαρτ μίλησε στα απομνημονεύματά του για έναν περίεργο, μοναχικό νεαρό άνδρας από το Λονδίνο, τον Τομ Χάρντι, και το πως πίστευε πως δεν θα το ξανακούγαμε ποτέ μετά από αυτή την ταινία. Ευτυχώς, όπως λέει και ο ίδιος, έκανε μεγάλο λάθος.

Ο Πάτρικ Στιούαρτ πίστευε πως η καριέρα του Τομ Χάρντι θα πάτωνε μετά το «Star Trek: Nemesis»

Μπορεί οι περισσότεροι να μην το γνωρίζατε ή απλά να το είχατε ξεχάσει, αλλά ένας από τους πρώτους ρόλους του Τομ Χάρντι στη μεγάλη οθόνη ήταν σε μια ταινία «Star Trek» παίζοντας τον κακό Σίνζον στο «Star Trek: Nemesis». Εκεί ο συμπρωταγωνιστής του τότε Πάτρικ Στιούαρτ, όταν είδε τον νεαρό Χάρντι, παραδέχτηκε πως δεν περίμενε πως θα έχει κάποια μεγάλη καριέρα στο Χόλιγουντ.

Αυτό αποκάλυψε στα απομνημονεύματά του «Making It So», όπου αναφέρει πως υπήρξε μια «προκλητική» δυναμική με τον Χάρντι ο οποίος δεν έκανε παρέα με κανέναν από τα υπόλοιπα μέλη του καστ και του συνεργείου. «Το “Nemesis”, το οποίο κυκλοφόρησε το 2002, ήταν ιδιαίτερα αδύναμο. Δεν είχα ούτε μια συναρπαστική σκηνή να παίξω και ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον κακό της ταινίας, τον Σίνζον ήταν ένας περίεργος, μοναχικός νεαρός άνδρας από το Λονδίνο. Το όνομά του ήταν Τομ Χάρντι», αναφέρει ο Στιούαρτ στο βιβλίο του.

«Ο Τομ δεν αλληλοεπιδρούσε με κανέναν από εμάς σε κοινωνικό επίπεδο. Ποτέ δεν είπε καλημέρα, ποτέ δεν είπε καληνύχτα και περνούσε τις ώρες που δεν χρειαζόταν να είναι στα γυρίσματα στο τρέιλερ του με την κοπέλα του. Δεν ήταν σε καμία περίπτωση εχθρικός - ήταν απλώς δύσκολο να δημιουργηθεί οποιαδήποτε σχέση μαζί του».

Διαβάστε ακόμα: Ο Πάτρικ Στιούαρτ μιλά για τον «έρωτά του» με τον Σερ Ιαν ΜακΚέλεν κι άλλα απολαυστικά

star trek nemesis

Και συνέχισε «το βράδυ που ο Τομ ολοκλήρωσε τον ρόλο του, χαρακτηριστικά έφυγε χωρίς φανφάρες και ευγένειες, απλά άνοιξε την πόρτα και βγήκε έξω. Καθώς έκλεινε η πόρτα, είπα ήσυχα στους [συμπρωταγωνιστές] Μπρεντ [Σπίνερ] και Τζόναθαν [Φρέικς], να κάποιος που νομίζω ότι δεν θα ξανακούσουμε ποτέ ξανά. Δεν μου δίνει τίποτα άλλο παρά ευχαρίστηση που ο Τομ μου απέδειξε πόσο λάθος έκανα τότε.»

Το «Star Trek: Nemesis» ήταν μόλις η τρίτη μεγάλου μήκους ταινία του Χάρντι. Συνέχισε να έχει δεύτερους ρόλους σε ταινίες όπως το «Layer Cake» και το «Marie Antionette» προτού πρωταγωνιστήσει σε σημαντικά με έργα όπως το «Bronson» και το «Inception» και γίνει γνωστός στο κοινό.