Buzz

Η Πατρίσια Αρκέτ και ο Μάικλ Σιν στη νέα ταινία του Κένεθ Μπράνα

στα 10

Οι δύο ηθοποιοί ανήκουν πλέον και επίσημα στο καστ του επικείμενου ψυχολογικού θρίλερ του Μπράνα.

Η Πατρίσια Αρκέτ και ο Μάικλ Σιν στη νέα ταινία του Κένεθ Μπράνα

O βραβευμένος με Οσκαρ Κένεθ Μπράνα («Belfast», «Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές», «Μυστήριο στη Βενετία») επιστρέφει στον κινηματογραφικό στίβο με το «The Last Disturbance Of Madeline Hynde», ένα σύγχρονο -όπως το χαρακτηρίζει ο ίδιος - ψυχολογικό θρίλερ, του οποίου η πλοκή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, με πρωταγωνίστρια την Τζόντι Κόμερ.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες που δημοσίευσε το IndieWire, τα νέα μέλη που προστέθηκαν στο καστ είναι η βραβευμένη με Οσκαρ Β΄ Γυναικείου Ρόλου, Πατρίσια Αρκέτ («Μεγαλώνοντας») και ο Υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Α Ανδρικού Ρόλου, Μάικλ Σιν («Masters of Sex»). Τους ηθοποιούς πρόκειται να πλαισιώσουν οι Τομ Μπέιτμαν, Βίκι ΜακΚλούρ, Μάικλ Μπαλογκούν, Κριστίνα Τοντέρι-Γιάνγκ, Κάρλα Κρομ, Αιισα Χαρτ και Τζέμα Γουίλαν.

«Να φοβάστε και μάλιστα πολύ» είπε χαριτολογώντας η Αρκέτ κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξής της στο Entertainment Tonight, όταν ρωτήθηκε για την ταινία. «Νομίζω ότι όλη η ομάδα έχει δουλέψει πολύ σκληρά και έχει σκεφτεί πολύ δημιουργικά πράγματα. Έχουν έναν ολόκληρο κόσμο στο μυαλό τους. Μας αφήνουν να «μπούμε» σ' αυτόν ένα βήμα τη φορά, αλλά πιστεύω ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι διασκεδαστικό και όμορφο» συμπλήρωσε.

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ήδη ξεκινήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τους Τάμαρ Τόμας, Λόρα Μπέργουικ, Μπέκα Κόβατσικ, Μάθιου Τζένκινς, Ασλει Φοξ και Τζόνι Παριζό της Maximum Effort να αναλαμβάνουν την παραγωγή.

kenneth branagh

Εκτός από το σενάριο και τη σκηνοθεσία του The Last Disturbance Of Madeline Hynde, ο Μπράνα πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για τον ρόλο του στην παραγωγή των Apple Original Films και Skydance, «Mayday» μαζί με τον Ράιαν Ρέινολντς. Σκοπεύει επίσης να επιστρέψει στη θεατρική σκηνή, προκειμένου να ενσαρκώσει τον Βασιλιά Ληρ, με την παράσταση να κάνει πρεμιέρα φέτος τον Οκτώβριο στο Shed της Νέας Υόρκης. Μάλιστα, ο ίδιος ο Μπράνα θα σκηνοθετήσει τη θεατρική παράσταση μαζί με τους Ρομπ Ασφορντ και Λούσι Σκιλμπεκ.