Buzz

Πάρτε ανάσα! Ηρθε το πρώτο κεφάλαιο και το πρώτο clip του «Nymph()maniac», δια χειρός Λαρς φον Τρίερ

στα 10

Πιστός στην υπόσχεσή του, ο τρομερός Δανός ξεκινά ν’ αποκαλύπτει, αργά και βασανιστικά, εικόνες και λέξεις από την πολυαναμενόμενη ταινία του που αναστατώνει και μόνο με το άκουσμά της!

Πάρτε ανάσα! Ηρθε το πρώτο κεφάλαιο και το πρώτο clip του «Nymph()maniac», δια χειρός Λαρς φον Τρίερ

Πριν από περίπου ένα μήνα, ο Λαρς φον Τρίερ, μ’ ένα δελτίο τύπου και μια φωτογραφία (διαβάστε περισσότερα εδώ) ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να δώσει συνεντεύξεις στον Τύπο για τη νέα του ταινία, το «Nymph()maniac». Αντ’ αυτού, θα δημοσιεύει σταγόνα – σταγόνα, στο επίσημο website της ταινίας, από μια φωτογραφία κι ένα σύντομο δικό του κείμενο, με τα οποία «θ’ αποκαλύπτει παιχνιδιάρικα το πολυεπίπεδο σύμπαν του ‘Nymph()maniac’.» Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν σε οκτώ «κεφάλαια». Το πρώτο, με τίτλο «The Compleat Angler», αποκαλύφθηκε χθες, για να ακολουθήσει σήμερα ένα πρώτο κλιπ.

Διαβάστε το κείμενο, αυτούσιο, παρακάτω και αμέσως μετά στα ελληνικά. Πώς νιώθετε; Προχωράμε και παρακάτω;

text

Πώς μπορεί μια συνηθισμένη σακούλα σοκολατάκια να γίνει σύμβολο σεξουαλικού θριάμβου;

Καθώς η Τζο και η έμπειρη φίλη της Β επιβιβάστηκαν στο τραίνο, έβαλαν στοίχημα πόσους άντρες θα μπορέσουν να σαγηνεύσουν στη διαδρομή.

Το μεγάλο έπαθλο είναι μια σακούλα γευστικότατα σοκολατάκια και γρήγορα γίνεται σαφές στην Τζο ότι, για να κερδίσει, οφείλει να δελεάσει το θήραμα ώστε να δαγκώσει το αγκίστρι, σαν επιδέξιος ψαράς.

Σήμερα βλέπουμε πως η παραπάνω ιδέα εικονογραφείται, με την νεαρή Τζο (την υποδύεται η Στέισι Μάρτιν), να παίρνει οδηγίες από την φίλη της (Σόφι Κένεντι Κλαρκ) για το πως θα αποπλανήσει άντρες στο τραίνο που βρίσκονται.

«Κι αν είναι άσχημα;» την ρωτά η Τζο. «Απλά να σκέφτεσαι τα σοκολάτάκια» απάντά η φίλη της.

Δείτε το κλιπ:


Διαβάστε περισσότερα για το οκτώ κεφάλαια του «Nymph()maniac» εδώ.

Αν έχετε μανία με το «Nymph()maniac», διαβάστε και δείτε περισσότερα για την ταινία εδώ.