Buzz

Ο Λαρς φον Τρίερ θα δώσει συνεντεύξεις… μόνο στον εαυτό του για το «Nymph()maniac»

στα 10

Με μια νέα «φιμωμένη» φωτογραφία, ο Μεγάλος Δανός θέτει τα δεδομένα για το πώς (δεν) θα μιλήσει για την ταινία του.

Ο Λαρς φον Τρίερ θα δώσει συνεντεύξεις… μόνο στον εαυτό του για το «Nymph()maniac»

Από τη μία είναι ο βασιλιάς του σκανδάλου. Από την άλλη είναι ακόμα θυμωμένος με την «τιμωρία» που του επέβαλλε πριν δυο χρόνια το Φεστιβάλ Καννών. Σε κάθε περίπτωση, στα πρόθυρα (σύμφωνοι, αρκετούς μήνες πριν) της εξόδου όλων των βερσιόν και μερών του «Nymph()maniac» τους κινηματογράφους του κόσμου, ο Λαρς φον Τρίερ, με μια σύντομη ανακοίνωση και μια καινούρια φωτογραφία με το στόμα φιμωμένο με ταινία (δείτε την ολόκληρη στο gallery), εξηγεί τι θα συμβεί από εδω και πέρα. Κι εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε. Και να βλέπουμε και να διαβάζουμε.

Ο Λαρς φον Τρίερ δε θα μιλήσει καθόλου στον Τύπο σχετικά με το «Nymph()maniac». Αντ’ αυτού, θα δημοσιοποιεί σταδιακά, σε τακτά χρονικά διαστήματα, από μια φωτογραφία κι ένα σύντομο κείμενο που, σύμφωνα με το δελτίο τύπου, «θ’ αποκαλύπτει παιχνιδιάρικα το πολυεπίπεδο σύμπαν του ‘Nymph()maniac’.» Επίσης, ο Τρίερ δηλώνει ότι με το «Nymph()maniac» θέλει να λανσάρει ένα νέο κινηματογραφικό είδος, τον «παρεκβατισμό» (digressionism), όπου η παρέκβαση είναι η απομάκρυνση από το κεντρικό θέμα.

Αυτά τα τμηματικά κείμενα με φωτογραφίες, οκτώ στον αριθμό, θα δημοσιεύονται στο website της ταινίας, nymphomaniacthemovie.com. Προς το παρόν, το μόνο που εμφανίζεται είναι οι τίτλοι των «κεφαλαίων» όπως τα βλέπετε παρακάτω:

  • CHAPTER 1 is THE COMPLEAT ANGLER (προφανώς πονηρά ανορθόγραφο;)
  • CHAPTER 2 is JERÔME
  • CHAPTER 3 is MRS. H
  • CHAPTER 4 is DELIRIUM
  • CHAPTER 5 is THE LITTLE ORGAN SCHOOL
  • CHAPTER 6 is THE EASTERN & WESTERN CHURCH (THE SILENT DUCK)
  • CHAPTER 7 is THE MIRROR
  • CHAPTER 8 is THE GUN

Οπως φαίνεται στο site, η επόμενη πληροφορία, μάλλον το πρώτο κεφάλαιο, θα δοθεί στις 28 Ιουνίου. Θα είστε εκεί;

Αν έχετε μανία με το «Nymph()maniac», διαβάστε και δείτε περισσότερα για την ταινία εδώ.