Buzz

Τα σίκουελ των «Paranormal Activity» και «Pet Sematary» έρχονται στο Paramount+

στα 10

H νέα διαδικτυακή πλατφόρμα σκοπεύει να κυκλοφορεί τρεις με τέσσερις νέες ταινίες τον χρόνο.

Τα σίκουελ των «Paranormal Activity» και «Pet Sematary» έρχονται στο Paramount+

Προχτές, και λίγες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του στις 4 Μαρτίου στη Βόρεια και Λατινική Αμερική, έγινε η επίσημη παρουσίαση του νέου διαδικτυακού καναλιού της Paramount, το Paramount+.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν εκεί, αν και το στούντιο πιστεύει ακόμη στην κινηματογραφική εμπειρία και πως ο κόσμος σύντομα θα ξαναγεμίσει τις αίθουσες, θα επενδύσει αρκετά και στο νέο τρεντ της διαδικτυακής πλατφόρμας. Ετσι σκοπεύει να κυκλοφορήσει τρεις με τέσσερις νέες ταινίες την χρονιά αποκλειστικά στο Paramount+.

Μια από αυτές τις ταινίες και το reboot/σίκουελ του «Paranormal Activity» σε σκηνοθεσία του Γουίλ Γιούμπανκ και σε σενάριο του Κρίστοφερ Λάντον, του σκηνοθέτη του «Happy Death Day», ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει το στούντιο της Blumhouse. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Paramount θα χρησιμοποιήσει την ταινία αυτή για να προωθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο την πλατφόρμα.

Διαβάστε ακόμα: Το reboot του αγαπημένου «Frasier» είναι γεγονός; «We're listening!»

pet sematary 607

Αλλά αυτή δεν θα είναι η μοναδική ταινία τρόμου που θα κάνει πρεμιέρα στο Paramount+. Μια νέα ταινία βασισμένη στο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ «Pet Sematary» ετοιμάζεται ήδη και σύμφωνα με πληροφορίες θα πρόκειται για ένα πρίκουελ των γεγονότων του βιβλίου καθώς θα εξερευνά την ιστορία του καταραμένου αυτού νεκροταφείου και το πως απέκτησε τις δυνάμεις να ανασταίνει τους νεκρούς. Το σενάριο θα το γράψει ο Τζεφ Μπούλερ, ο οποίος έγραψε και το σενάριο και της ταινία του 2019, με τον παραγωγό της Λορένζο ντι Μποναβεντούρα να αναλαμβάνει την παραγωγή κι αυτής της ταινίας.

Το Paramount+ θα κάνει την πρεμιέρα του στην Βόρεια και Λατινική Αμερική στις 4 Μαρτίου, στις Σκανδιναβικές χώρες στις 25 Μαρτίου και στην Αυστραλία στα μέσα στου 2021.