Industry

Πλήθος ανακοινώσεων από την Paramount για τις επερχόμενες παραγωγές της

στα 10

Νέα για το «Ενα Ησυχο Μέρος ΙΙΙ», τη νέα ταινία «Star Trek», τη νέα εποχή των «Transformers» και πολλά άλλα ανακοινώθηκαν χτες κατά την διάρκεια εκδήλωσης για τους επενδυτές της Paramount.

Πλήθος ανακοινώσεων από την Paramount για τις επερχόμενες παραγωγές της

Χτες, κατά την διάρκεια εκδήλωσης για τους επενδυτές της, η Paramount έκανε πολλές και ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις όσο αφορά της κινηματογραφικές και τηλεοπτικές της παραγωγές.

Πρώτα από όλα ανέφερε πως η ταινία «Ενα Ησυχο Μέρος ΙΙΙ» θα κυκλοφορήσει το 2025 στις αίθουσες. Η Εμιλι Μπλαντ θα επιστρέψει αλλά δεν αναφέρθηκε για το αν ο Τζον Κραζίνσκι θα αναλάβει και πάλι την σκηνοθεσία της (αν και είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψει). Το spin off του franchise σε σκηνοθεσία Μάικλ Σαρνόσκι θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Σεπτεμβρίου 2023.

Μια νέα ταινία «Star Trek» ήδη ετοιμάζεται με τον Ματ Σάκμαν (τον σκηνοθέτη της σειράς «WandaVision») να αναλαμβάνει την σκηνοθεσία και τον Τζ. Τζ. Εϊμπραμς την παραγωγή. Τα γυρίσματα ίσως ξεκινήσουν και κάποια στιγμή μέσα στο 2022 με τους Κρις Πάιν, Ζάκαρι Κουίντο, Κάρλ Ούρμπαν, Ζόι Σαλντάν, Τζον Τσο και Σάιμον Πέγκ να επιστρέφουν. Η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες στις 22 Σεπτεμβρίου 2023.

Η νέα εποχή των «Transformers» θα ξεκινήσει με τη νέα κινηματογραφική τριλογία «Transformers: Rise of the Beasts» με την πρώτη να κυκλοφορεί μέσα στο 2023. Δεν είναι ακόμα γνωστό αν η ομάδα πίσω από τις παλιές ταινίες επιστρέψει κι για αυτές εδώ. Επίσης μια CG animated ταινία «Transformers» ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις 19 Ιουλίου 2024.

Επιβεβαιώθηκε και το «Sonic the Hedgehog 3» ενώ μια live action σειρά με τον χαρακτήρα του Knuckles του Ιντρις Ελμπα να κάνει πρώτα την πρεμιέρα της στο Paramount+ την άνοιξη του 2023.

Επίσης ανακοινώθηκε πως η σειρά «Halo», βασισμένη στο ομότιτλο video game, θα πάρει και δεύτερη σεζόν, ετοιμάζεται μια ταινία «Teen Wolf» με όλο το αρχικό καστ να επιστρέφει, τρεις animated ταινίες «Spongebob Squarepants» έρχονται στο Paramount+ καθώς και μια ακόμα τέταρτη κινηματογραφική ταινία και τέλος μια animated ταινία «Teenage Mutant Ninja Turtles», σε παραγωγή του στούντιο του Σεθ Ρόγκεν Point Grey Pictures, θα φτάσει στις αίθουσες το 2023.

Τέλος ανακοινώθηκε πως όλες οι ταινίες της Paramount με το τέλος της κινηματογραφικής του πορείας θα κάνουν την πρεμιέρα του κατευθείαν και αποκλειστικά στο Paramount+.