Industry

H «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος Δεύτερο» μεταφέρεται για το 2025

στα 10

Το στούντιο της Paramount αναγκάστηκε κι αυτό να αλλάξει τις ημερομηνίες των ταινιών του λόγω της απεργίας των ηθοποιών.

H «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος Δεύτερο» μεταφέρεται για το 2025

Η συνεχόμενη απεργία των ηθοποιών στο Χόλιγουντ έχει αναγκάσει διάφορα στούντιο να αλλάξουν τις ημερομηνίες των ταινιών τους έτσι ώστε να μπορέσουν να τις προωθήσουν μαζί με τους ηθοποιούς τους ή γιατί τα γυρίσματά τους έχουν μείνει στη μέση. Σειρά λοιπόν έχει και το στούντιο της Paramount για να πάρει μερικές δύσκολες αποφάσεις για τις επερχόμενες ταινίες του, όπου για μερικές από αυτές αναγκάστηκαν να αλλάξουν τις ημερομηνίες κυκλοφορίας τους.

Διαβάστε ακόμα: Οι σεναριογράφοι έλυσαν την απεργία τους. Σειρά των ηθοποιών για διαπραγματεύσεις

John Krasinski main

Ετσι η ναυαρχίδα του στούντιο η «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος Δεύτερο» μεταφέρεται σχεδόν έναν χρόνο μετά στις 23 Μαΐου 2025 από τις 28 Ιουνίου 2024 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει.

Επίσης το πρίκουελ «A Quiet Place: Day One», το οποίο ήταν αρχικά να βγει στις αίθουσες στις 8 Μαρτίου 2024, μεταφέρθηκε τρεις μήνες αργότερα στις 28 Ιουνίου 2024. Το μέχρι τώρα ατιτλοφόρητο σίκουελ του «Μπομπ Σφουγγαράκη» μεταφέρθηκε εννιά μήνες αργότερα για τις 19 Δεκεμβρίου 2025, αλλά η νέα ταινία του Τζον Κραζίνσκι «If» με πρωταγωνιστή τον Ράιαν Ρέινολντς μεταφέρθηκε για μια εβδομάδα νωρίτερα, από τις 24 στις 17 Μαΐου 2024.