Buzz

O ΠΑΟΚ του Νίκου Τριανταφυλλίδη κατεβαίνει Αθήνα για τέσσερις συλλεκτικές προβολές

στα 10

Από την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 18, το ντοκιμαντέρ «90 Χρόνια ΠΑΟΚ: Νοσταλγώντας το Μέλλον» προβάλλεται σε συλλεκτικές προβολές στην Αλκυονίδα.

O ΠΑΟΚ του Νίκου Τριανταφυλλίδη κατεβαίνει Αθήνα για τέσσερις συλλεκτικές προβολές

Οπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου που μας ήρθε ακριβώς τη στιγμή που το περιμέναμε, μετά από λαϊκή απαίτηση - και δεν εννοεί κανείς μόνο τους φανατικούς του ΠΑΟΚ αλλά και αυτούς του μια φορά αγαπημένου πάντοτε αγαπημένου Νίκου Τριανταφυλλίδη, το κύκνειο άσμά του θα προβληθεί στην Αλκυονίδα (Ιουλιανού 42-46 στάση ΗΣΑΠ Βικτώρια Τηλ.: 210 8220 008, 210 8220 023) για τις εξής και μόνο προβολές:

  • Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 17.00
  • Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 17.00
  • Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 00.00
  • Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 00.00

ΠΑΟΚ

Ο Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Ομιλος Κωνσταντινοπολιτών (βλ. ΠΑΟΚ) ιδρύθηκε το 1926. Η δημιουργία του ικανοποιούσε ένα βαθύτερο και μέχρι πρότινος ανεκπλήρωτο αίτημα: εκείνο της ένταξης των κατατρεγμένων προσφύγων σε έναν φιλόξενο «τόπο». Ο ΠΑΟΚ αντιπροσωπεύει τις ρίζες για τον ξεριζωμένο, μία πυξίδα για τον κάτοικο της χαμένης πατρίδας, την ζώσα μνήμη που διατηρεί την ιστορικότητά της μέσα στην πραγματικότητα του παρόντος και στην προοπτική του μέλλοντός της.

Σε ένα roller coaster συναισθημάτων, αγάπης για την ομάδα, ξεφυλλίσματος ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου και τη ματιά του Νίκου Τριανταφυλλίδη να ίπταται πάνω ακόμη και από το πιο συγκινητικό talking head, το «90 Χρόνια ΠΑΟΚ» είναι αυτό που γράψαμε πολλές φορές από τότε που προβλήθηκε πρώτη φορά στο 57ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, τον περασμένο Νοέμβριο: μια ταινία - ας μας συγχωρήσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ - μεγαλύτερη από την ομάδα τους.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «90 Χρόνια ΠΑΟΚ: Νοσταλγώντας το Μέλλον» του Νίκου Τριανταφυλλίδη

90 Χρόνια ΠΑΟΚ Αφίσα

Διαβάστε ακόμη: Οι εννιά πράξεις του κινηματογραφικού σύμπαντος του Νίκου Τριανταφυλλίδη