Buzz

Παντρεύτηκε η Ντρου Μπάριμορ

στα 10

Χθες Σάββατο , παρουσία λίγων και εκλεκτών φίλων, η Ντρου Μπάριμορ παντρεύτηκε τον σύντροφό της Γουίλ Κόπελμαν στο σπίτι της, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

Παντρεύτηκε η Ντρου Μπάριμορ
Ε, αν είναι να κάνεις το μεγάλο βήμα, να το κάνεις για κάποιον που σου εμπνέει κάτι τέτοιο...

Είπαν τα «I do» τους μεταξύ συγγενών και φίλων οι Ντρου Μπάριμορ (37) και ο γκαλερίστας αρραβωνιαστικός της Γουίλ Κόπελμαν (34), χθες στο σπίτι της σταρ στην Καλιφόρνια.

Ανάμεσα στους λίγους καλεσμένους, η κολλητή φίλη της Ντρου, Κάμερον Ντίαζ, η Ριζ Γουίδερσπουν με τον άντρα της, ο Τζίμι Φάλον και οι γυναίκα του, αλλά και η κωμικός Μπάζι Φίλιπς.

Ο πεθερός της Μπάριμορ υπήρξε διευθυντής του παραρτήματος της Chanel στην Καλιφόρνια, οπότε η νύφη φόρεσε Chanel νυφικό - «κλασικό, απλό, όμορφο», όπως αναφέρουν οι πηγές των lifestyle αμερικανικών περιοδικών σήμερα το πρωί.

Φωτογραφίες δεν έχουν δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα, αλλά όλοι μιλάνε για έναν «κλασάτο, ζεστό, λιτό» γάμο στον κήπο της Μπάριμορ στο ηλιόλουστο Μοντεσίτο.

Είναι ο τρίτος γάμος για την 37χρονη ηθοποιό. Το 1994 είχε κλεφτεί με τον ιδιοκτήτη μπαρ Τζέρεμι Τόμας, σ' έναν γάμο που είχε διαρκέσει 48 μέρες. Το 2001, είχε επίσης εκπλήξει το σύμπαν όταν παντρεύτηκε μυστικά τον αιρετικό κωμικό Τομ Γκριν, αλλά κι αυτό το διαζύγιο εκδόθηκε μερικούς μήνες αργότερα.

Για να δούμε αν η τρίτη φορά είναι και η τυχερή για το κοριτσάκι του «Εξωγήινου» που θα έχουμε πάντα στην καρδιά μας.

Ηδη έγκυος στο πρώτο της παιδί πάντως η Μπάριμορ φαίνεται στους φίλους της «κατασταλαγμένη, αλλαγμένη και έτοιμη για μία ήσυχη οικογενειακή ζωή».