Buzz

Η νέα ταινία του Πάνου Κοσμάτου θα είναι ένας «φαντασμαγορικός fantasy εφιάλτης»

στα 10

Και θα έχει τίτλο «Nekrokosm».

Η νέα ταινία του Πάνου Κοσμάτου θα είναι ένας «φαντασμαγορικός fantasy εφιάλτης»

Ο Πάνος Κοσμάτος έχει δημιουργήσει ένα όνομα ως εκείνος ο σκηνοθέτης που οι ταινίες του είναι περισσότερο μια οπτικά τριπαρισμένη εμπειρία από οτιδήποτε άλλο. Με την τελευταία του ταινία «Mandy» ο Κοσμάτος στην αγάπη του για τις ταινίες τρόμου και παραδίδει μια ιστορία εκδίκησης λουσμένη στο αίμα, το ρομαντισμό και την ίσως καλύτερη ερμηνεία του Νίκολας Κέιτζ. Και τώρα φαίνεται πως ετοιμάζεται να συνεργαστεί με ένα στούντιο το οποίο φημίζεται για την οπτική πανδαισία στις ταινίες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του The Hollywood Reporter ο Κοσμάτος θα συνεργαστεί με το στούντιο A24, για τη νέα του ταινία «Nekrokosm», μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας την οποία έγραψε ο Κοσμάτος, με το σενάριο να το έχει αναλάβει η Μέγκαν Χουάνγκ.

Διαβάστε ακόμα: 8 Περιπτώσεις Ψυχοτροπικού Φολκ Τρόμου

Mandy 607

Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το ποια θα είναι ακριβώς η ιστορία της ταινίας, αλλά περιγράφεται ως ένας «φαντασμαγορικός fantasy εφιάλτης, η οποία εξελίσσεται μέσα σε έναν άγνωστο γαλαξία όπου δυο εραστές αναγκάζονται να χωριστούν καθώς προσπαθούν να επιβιώσουν μια εισβολή.»

Ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές στη νέα του ταινίας, αλλά από την περιγραφή και μόνο ο Κοσμάτος δείχνει να πηγαίνει από τις indie ταινίες σε κάτι με μεγαλύτερο budget και κλίμακα, και ίσως σε κάτι που θα καταφέρει να τραβήξει ένα μεγαλύτερο κοινό.