Οι Panic! at the Disco ερμηνεύουν το «Into the Unknown» από το «Ψυχρά και Ανάποδα 2»

BUZZ 05 NOV 2019  /  Χρήστος Μπακατσέλος

Θα είναι το «Into the Unknown» το καινούργιο «Let it Go»;

Με το «Ψυχρά και Ανάποδα 2» να είναι έτοιμο για την έξοδό του στις αίθουσες σε λίγες μέρες, η Disney μας έδωσε μια μικρή γεύση από το soundtrack της ταινίας. Ολοι έχουμε μια απορία για το πως θα καταφέρει η ταινία, αν όχι να ξεπεράσει αλλά τουλάχιστον, να φτάσει τα επίπεδα του αρκετά αγαπητού από αρκετούς τραγουδιού «Let it Go». Η απάντηση έρχεται με το «Into the Unknown» που εδώ το ερμηνεύουν οι Panic! at the Disco.

Διαβάστε ακόμα: Η Ελσα, η Αννα και όλη η παρέα επιστρέφουν στο πρώτο υπέροχο τρέιλερ του «Frozen 2»

Η συγκεκριμένη εκδοχή του τραγουδιού σίγουρα θα ακούγεται στους τίτλους τέλους και περιμένουμε να δούμε πως θα ακούγεται και μέσα στην ταινία, όπου μάλλον θα τραγουδιέται από τους πάντες για πολύ καιρό μετά, αλλά ο καιρό θα δείξει αν θα μπορεί να φτάσει την τρέλα του «Let it Go». Για την ώρα απολαύστε το τραγούδι, όπως το ερμηνεύει η πανκ ποπ πάντα Panic! at the Disco παρακάτω.

H ταινία «Ψυχρά και Ανάποδα 2» βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 28 Νοεμβρίου από την Feelgood Entertainment.Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.