Industry

PameOdeon: το video on demand - χωρίς συνδρομή - γίνεται πραγματικότητα!

στα 10

Η εταιρία διανομής και παραγωγής, Odeon, εγκαινιάζει σήμερα, πρώτη ημέρα του Μαρτίου, τη νέα χωρίς συνδρομή video on demand υπηρεσία της, με ένα κατάλογο ταινιών που μπορείτε να δείτε από το σπίτι σας.

PameOdeon: το video on demand - χωρίς συνδρομή - γίνεται πραγματικότητα!

Αν μπεις στο www.pameodeon.gr καταλαβαίνεις ακριβώς τι σημαίνει video on demand χωρίς συνδρομή.

Με μια εγγραφή και ένα πολύ μικρό ποσό που ξεκινάει από τα 0.65 ευρώ μπορείς να δεις - τώρα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές - το «Λόγο του Βασιλιά» του Τομ Χούπερ, το «Somewhere» της Σοφία Κόπολα, τη «Λευκή Κορδέλα» του Μίκαελ Χάνεκε, σε έναν κατάλογο ταινιών και ντοκιμαντέρ που είναι άμεσα προσβάσιμος, με αναλυτικές πληροφορίες για την κάθε ταινία και που θα ανανεώνεται συνεχώς.

Η αγορά της κάθε ταινίας ισχύει για ένα εικοσιτετράωρο (αν δεν καταφέρετε να δείτε την ταινία ολόκληρη ή χρειαστεί να διακόψετε, έχετε 24 ώρες για να την δείτε ή και να την ξαναδείτε), έχει εξασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των συναλλαγών, ενώ διατίθενται και εκπτωτικά προγράμματα.

2

Επισκεφθείτε το www.pameodeon.gr, για πειρσσότερες πληροφορίες, για να ανατρέξετε στη λίστα των διαθέσιμων ταινιών και απλά καθίστε αναπαυτικά...