Φεστιβάλ / Βραβεία

Βραβεία Οσκαρ 2018 / Οι προβλέψεις του Flix - Α' Ανδρικός Ρόλος

στα 10

Μετράμε αντίστροφα για την 90ή Απονομή των Βραβείων Οσκαρ και προβλέπουμε τους νικητές στις σημαντικότερες κατηγορίες.

Βραβεία Οσκαρ 2018 / Οι προβλέψεις του Flix - Α' Ανδρικός Ρόλος

Σε μια υπόθεση για... τρεις, η κατηγορία έχει και φαβορί, και αουτσάιντερ και μια επιλογή που μπορεί να μείνει ιστορική.

Εδώ παρακολουθείτε ζωντανά μαζί με το Flix την 90ή Τελετή Απονομής των Βραβείων Οσκαρ από το Dolby Theater του Χόλιγουντ.


Βραβεία Οσκαρ 2018 / Οι προβλέψεις του Flix

Το Flix καταγράφει στην ειδική ενότητα «Οσκαρ 2018» την οσκαρική κούρσα με όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις βραβεύσεις των επαγγελματικών σωματείων, τις τελευταίες προβλέψεις και τα trivia που θα οδηγήσουν στην 90ή τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ



Γκάρι Ολντμαν για την Πιο Σκοτεινή Ωρα

Φαβορί από αυτά που συναντάει κανείς σπάνιες φορές μέσα στα χρόνια, ο Γκάρι Ολντμαν παίζει τον Γουίνστον Τσόρτσιλ με τη βαρύτητα ενός ηθοποιού που ξέρει να μιμείται αλλά ταυτόχρονα να γίνεται ολοκληρωτικά ο ήρωάς του. Αδιαφιλονίκητο φαβορί, θα απειληθεί μόνο από μια παράδοξη επιλογή της Ακαδημίας, τα μέλη της οποίας μπορεί να μπερδεύτηκαν και να νόμιζαν πως στην ταινία του Τζο Ράιτ έπαιζε όντως ο Γουίνστον Τσόρτσιλ.


Ντάνιελ Ντέι Λιούις για την Αόρατη Κλωστή

To «πιασάρικο» του τελευταίου του ρόλου στο σινεμά δεν αναιρεί ότι ο Ντέι Λιούις μεγαλουργεί για ακόμη μια φορά, εδώ σε ένα ρόλο ακόμη πιο λεπτών και ντελικάτων αποχρώσεων κι από τα υφάσματα που ράβει. Η Ακαδημία τον αγαπάει, ένα ρεκόρ (τέσσερα Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου) δεν θα του έπεφτε καθόλου κακό, αλλά στη χρονιά του Γκάρι Ολντμαν οι συναισθηματισμοί μοιάζουν περιττοί.


Τίμοθι Σαλαμέ για το Να Με Φωνάζεις Με Τ' Ονομά Σου

Είναι το αουτσάιντερ της κατηγορίας και αυτός που θα ήθελαν πολλοί λόγω του νεαρού της ηλικίας του, αλλά και για το πόσο λεπτομερής υπήρξε στο δύσκολο ρόλο του στην ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο. Τα στοιχήματα τον δείχνουν σαν δυνατό αντίπαλο του Γκάρι Ολντμαν. Η ιστορία δεν ξέρουμε αν θα μπορέσει ποτέ να επανορθώσει...


Ντάνιελ Καλούγια για το Τρέξε!

Η υποψηφιότητά του χρεώνεται ως κατόρθωμα, όσο κι αν παραμένει μια υπερεκτιμημένη στιγμή των φετινών Οσκαρ. Ο Βρετανός Καλούγια δεν απειλεί κανέναν, εκτός από κάθε νέο ηθοποιό που πλέον μπορεί να ονειρευτεί πως μπορεί να βρεθεί στα Οσκαρ παίζοντας ακόμη και κάτι διόλου οσκαρικό. Και αυτό το λέμε για καλό.


Ντένζελ Ουάσινγκτον για το Roman J. Israel, Esq.

Στην ένατη υποψηφιότητά του στα Οσκαρ (και δύο νίκες, β' ανδρικού ρόλου για το «Glory», α' ανδρικού ρόλου για το «Training Day»), ο Ντένζελ Ουάσινγκτον βρίσκεται εδώ με το κύρος του παλιού και αυτού που άνοιξε το δρόμο για όλους τους Ντάνιελ Καλούγια αυτού του κόσμου. Χειροκρότημα, standing ovation, όχι Οσκαρ (φέτος).


Η 90ή Απονομή των Βραβείων Οσκαρ μεταδίδεται ζωντανά και αποκλειστικά στις 4 (προς ξημερώματα 5) Μαρτίου από το COSMOTE CINEMA 1HD με τον πρωτότυπο ήχο και από το COSMOTE CINEMA 2HD, με σχολιασμό από τους Γιώργο Σατσίδη και Χριστίνα Μπίθα. Η τελετή θα προβληθεί με υπότιτλους τη Δευτέρα το βράδυ στις 22.00, στο COSMOTE CINEMA 2HD. Ως τότε, μη χάσεις 85 οσκαρικά αριστουργήματα που σε περιμένουν στο αποκλειστικό κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD, για να απολαμβάνεις όλο το μήνα τη μαγεία των OSCAR.

Oscars 2018 Poster

Το Flix καταγράφει στην ειδική ενότητα «Οσκαρ 2018» την οσκαρική κούρσα με όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις βραβεύσεις των επαγγελματικών σωματείων, τις τελευταίες προβλέψεις και τα trivia που θα οδηγήσουν στην 90ή τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ