Buzz

«Only the Animals»: O Ντόμινικ Μολ κάνει ένα θρίλερ που διασχίζει ηπείρους κι επιθυμίες

στα 10

Ενας σκηνοθέτης που δεν εκπλήρωσε ποτέ πλήρως τις υποσχέσεις που άφησε το ντεμπούτο του, επιστρέφει με μια αληθινά εντυπωσιακή ταινία.

«Only the Animals»: O Ντόμινικ Μολ κάνει ένα θρίλερ που διασχίζει ηπείρους κι επιθυμίες

Πέρασαν είκοσι χρόνια απ΄όταν ο Ντομινίκ Μόλ έκανε ένα αληθινά εντυπωσιακό ντεμπούτο με το «Χάρι ο Καλύτερος Φίλος του Ανθρώπου» κι από τότε συνέχισε να παραδίδει ιδιαίτερες ταινίες που όμως δεν έτυχαν ποτέ της ίδιας αποδοχής ούτε έκαναν την ίδια εντύπωση.

Η τελευταία του ταινία «Only the Animals», που έκανε την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ της Βενετίας τον περασμένο Σεπτέμβριο (και που περιμένει υπομονετικά την έξοδό της στις ελληνικές αίθουσες το επόμενο φθινόπωρο) είναι ένα φιλμ που θα μπορούσε να επαναλάβει την επιτυχία της πρώτης εκείνης ταινίας του.

only the animals 607

Βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Κολίν Νιέλ, το «Only the Animals» ξεκινά με την εξαφάνιση μιας γυναίκας σε απομακρυσμένο χωριό στα χιονισμένα βουνά των γαλλικών άλπεων για να ακολουθήσει μια σειρά από διαδρομές γεμάτες ανατροπές κι εκπλήξεις που διασχιζουν ηπείρους και τις αχαρτογράφητες περιοχές της ερωτικής επιθυμίας και της αναζήτησης της αγάπης.

Οτιδήποτε περισσότερο ξέρετε για το φιλμ πιθανότατα αποτελεί spoiler γι αυτό δείτε μόνο το τρέιλερ και αναμέινατε υπομονετικά την έξοδό του.


Δείτε ακόμη: «Enfant Terrible»: Η κινηματογραφική βιογραφία του Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ είναι έτοιμη