Buzz

Ολοι οι έφηβοι έχουν προβλήματα: ακόμα και η κόρη του Κόμη Δράκουλα!

στα 10

Δείτε το πρώτο clip από το «Hotel Transylvania», με τον Ανταμ Σάντλερ και τη Σελένα Γκομέζ να δανείζουν τις φωνές τους στους κεντρικούς ήρωες – ποτέ μια έφηβη βρικόλακας ετών 118 δεν ήταν τόσο αξιολάτρευτη!

Ολοι οι έφηβοι έχουν προβλήματα: ακόμα και η κόρη του Κόμη Δράκουλα!

Ο Κόμης Δράκουλας έχει εδώ και χρόνια αποσυρθεί! Σε μια απομονωμένη περιοχή, όπου ζει μαζί με την έφηβη ακόμα κόρη του (σε βαμπιροχρόνια), έχει ανοίξει ένα εξαιρετικής ποιότητας ξενοδοχείο, όπου, μακριά από τα μάτια του κόσμου, όλα τα τέρατα μπορούν να ξεκουράζονται και ν’ ανακτούν δυνάμεις: εκεί κάνει τις διακοπές του το Τέρας του Φρανκενστάιν και η Νύφη του, η Μούμια, ο Κουασιμόδος κι ο Λυκάνθρωπος!

Η σκοτεινή γαλήνη του ιδιόμορφου θερέτρου, όμως, απειλείται με τη μεγαλύτερη αναταραχή: η Μέιβις, η κόρη του Δράκουλα που σε λίγο θα κλείσει τα 118 και θα «ενηλικιωθεί», έχει σηκώσει επαναστατική παντιέρα. Κι η τυχαία άφιξη ενός συμβατικού νεαρού 21 ετώ, του Τζόναθαν, θα ξυπνήσει μέσα της το ρομαντικό έρωτα και θα φέρει τον Κόμη Δράκουλα, για πρώτη φορά στην ιστορία, στα όρια της υπομονής του!

Με τον Ανταμ Σάντλερ να δανείζει τη φωνή του στον υπερπροστατευτικό μπαμπά Δράκουλα και τη Σελένα Γκομέζ (πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής Disney αλλά και του «Spring Breakers» του Χάρμονι Κορίν) να υποδύεται την Μέιβις, το «Hotel Transylvania» θα κάνει το πέρασμά του από το Φεστιβάλ του Τορόντο και θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 28 Σεπτεμβρίου και λίγο αργότερα, στις 6 Δεκεμβρίου και στην Ελλάδα.

Σκηνοθετεί το τρομερό παιδί του animation, Γκέντι Ταρτακόφσκι, δημιουργός του «Dexter’s Laboratory» και συμπρωταγωνιστούν ο Κέβιν Τζέιμς (συμπρωταγωνιστής του Ανταμ Σάντλερ στο «Grown Ups»), ως Φρανκενσταϊν, η «νταντά» Φραν Ντρέσερ ως Νύφη, ο Ντέιβιντ Σπέιντ ως Κουασιμόδος, ο μουσικός Cee Lo Green ως Μούμια, ο Αντι Σάμπεργκ του «Saturday Night Live» στο ρόλο του Τζόναθαν, ο Στιβ Μπουσέμι και η Μόλι Σάνον. Η ταινία θα σημάνει και θα γιορτάσει τα 10α γενέθλια της Sony Animation.

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «Hotel Transylvania» και, στο παρακάτω βίντεο, το ολοκαίνουριο clip από την ταινία, όπου η Μέιβις τσακώνεται με τον μπαμπά της, Κόμη Δράκουλα, όπως η κάθε έφηβη κόρη της κάθε εποχής. Μόνο σε άλλη χρονολογική κλίμακα και με πιο μυτερά δόντια!