Buzz

Plenty of Room at the Hotel Transylvania

στα 10

Ο Ανταμ Σάντλερ θα δώσει τη φωνή του στον Δράκουλα, στη νέα 3D animation ταινία, «Hotel Transylvania», που ετοιμάζει για του χρόνου η Sony Pictures.

Plenty of Room at the Hotel Transylvania

Υπερπροστετευτικός πατέρας ο Δράκουλας, ιδρύει το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο, το «Hotel Transylvania», σε μια απομονωμένη περιοχή, θέλοντας να προσφέρει μια εναλλακτική διακοπών σε όλα τα διάσημα τέρατα και τις οικογένειές τους, μακριά από τα μάτια του κόσμου. Στο ξενοδοχείο παραθερίζει και η μονάκριβη έφηβη κόρη του Δράκουλα, η Μέιβις. Τα πράγματα όμως θα πάρουν απρόσμενη τροπή όταν ένας συμβατικός νεαρός 21 ετών, ο Τζόναθαν, θα βρεθεί τυχαία στο ξενοδοχείο και θα ερωτευτεί τη Μέιβις.

Αλλοι ηθοποιοί που θα ακούγονται στο «Hotel Transylvania» είναι ο Κέβιν Τζέιμς (συμπρωταγωνιστής του Ανταμ Σάντλερ στο «Grown Ups»), ως Φρανκενσταϊν, η «νταντά» Φραν Ντρέσερ ως Νύφη, ο Ντέιβιντ Σπέιντ ως Κουασιμόδος, ο μουσικός Cee Lo Green ως Μούμια, ενώ τον Τζόναθαν θα υποδυθεί, φωνητικά, ο Αντι Σάμπεργκ του «Saturday Night Live». Συμμετοχές για τις φωνές άλλων τεράτων έχουν ακόμα ο Στιβ Μπουσέμι και η Μόλι Σάνον.

Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Γκέντι Ταρτακόφσκι, που θεωρείται από τα σπουδαιότερα ονόματα στο χώρο του animation με μεγάλη εμπειρία στην τηλεόραση. Η Sony Pictures μοιάζει ιδιαίτερα χαρούμενη με την προοπτική της ταινίας: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τον Ανταμ Σάντλερ για να δημιουργήσουμε έναν διασκεδαστικό Δράκουλα για τη νέα γενιά. Εχουμε στα χέρια μας μια μοναδική ιστορία γι’ αυτόν τον εμβληματικό ήρωα κα ο Γκέντι Ταρτακόφσκι θα αναγεννήσει την Τρανσυλβανία και τα μυθικά της τέρατα με τρόπο που μόνο το animation μπορεί να το κάνει.»

Το «Hotel Transylvania» προορίζεται για έξοδο στους κινηματογράφους στις 21 Σεπτεμβρίου 2012.