Industry

Οι Snow Patrol ... κινηματογραφικοί παραγωγοί!

στα 10

Το βρετανικό συγκρότημα αποφασίζει να βουτήξει στα βαθιά νερά των κινηματογραφικών παραγωγών, αλλά οι φανατικοί τους φίλοι να μην ανησυχήσουν: δεν πρόκειται να σταματήσουν την μουσική.

Οι Snow Patrol ... κινηματογραφικοί παραγωγοί!

Οι Snow Patrol υπογράφουν την παραγωγή της νέας ταινίας των Λίζα Μπάρος και Γκλεν Λέιμπερν «Good Vibrations». Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά μίας αληθινής ιστορίας: το χρονικό και το έργο της ζωής του Τέρι Χούλεϊ, του διάσημου ιδιοκτήτη του δισκάδικου «Good Vibrations» στο Μπέλφαστ, το οποίο ήταν καταλυτικό στέκι για την άνθιση της πανκ-ροκ σκηνής σε κρίσιμα χρόνια. Ο Χούλεϊ έμεινε στην ιστορία ως ο «Νονός της Μπέλφαστ Πανκ» γιατί μετέπειτα ίδρυσε και την «Good Vibrations» δισκογραφική εταιρία (The Undertones, Rudi and The Outcasts) που φέτος κλείνει 34 χρόνια ζωής. Μόνο που το δισκάδικο έκλεισε τον Ιούνιο του 2011.

Ο ντράμερ των Snow Patrol, Τζόνι Κουίν, δήλωσε ότι σύχναζε στο δισκάδικο όταν ήταν μικρός και μεγαλώνοντας έγινε υπάλληλός του. «Η μουσική μας έκανε να ξεπερνάμε τα δύσκολα χρόνια του Μπέλφαστ. Κι ο Τέρι ήταν σαν πατέρας μας. Τώρα έρχεται εκείνος στα live μας, το οποίο δείχνει την αφοσίωσή του στα νέα πράγματα».

Εκτός από την χρηματοδότηση της ταινίας, οι Snow Patrol έδωσαν και μία συναυλία όπου όλα τα έσοδα πήγαν επίσης στην παραγωγή του «Good Vibrations». Παρόλο που όλα τα μέλη της μπάντας δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την εμπειρία και, έχοντας δει το τελικό αποτέλεσμα, πολύ ευχαριστημένοι με την ταινία, δε θα παρατήσουν την κυρίως δουλειά τους.

«Είναι πολύ πιο εύκολο να γράψεις ένα δίσκο, από το να γυρίσεις μια ταινία - αυτό είναι σίγουρο!» δήλωσαν.