Buzz

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Ζαν Ντιζαρντέν μαζί σε ταινία! Λέτε να κάνει εισιτήρια;

στα 10

Δύο από τους ωραιότερους και δημοφιλέστερους ηθοποιούς της εποχής, φέρνουν κοντά τις δυο πλευρές του Ατλαντικού, σε μια… monumental ταινία.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Ζαν Ντιζαρντέν μαζί σε ταινία! Λέτε να κάνει εισιτήρια;

If you can’t beat them… join them! Γνωρίστηκαν στην περσινή Οσκαρική κούρσα, έγιναν αχώριστοι και όπου να’ναι θα δούμε στις οθόνες μας την απόδειξη!

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, υποψήφιος πέρσι στην οσκαρική κατηγορία Α’ Ανδρικού ρόλου για τους «Απογόνους» και ο Ζαν Ντιζαρντέν, νικητής στην ίδια κατηγορία για το «The Artist», θα είναι οι πρωταγωνιστές του «The Monuments Men», μιας ταινίας που ακόμα δεν έχει αρχίσει καν την προετοιμασία της, αλλά είναι βέβαιο ότι θα δει ολόκληρη η υφήλιος κι από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού!

Η ταινία, που θα είναι το επόμενο προσωπικό στοίχημα του Τζορτζ Κλούνεϊ, μια και θα τη σκηνοθετήσει ο ίδιος, βασίζεται στο βιβλίο του Ρόμπερτ Μ. Εντσελ, με τον τίτλο «The Monuments Men: Allied Heroes, Nazi Thieves, and the Greatest Treasure Hunt in History». Η πλοκή παρακολουθεί τις προσπάθειες και τα ταξίδια σε όλον τον κόσμο, μιας ομάδας ιστορικών τέχνης, που αναζητούν τα πολύτιμα έργα που «χάθηκαν» στα θησαυροφυλάκια των Ναζί στη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου.

«Είμαι ενθουσιασμένος», λέει ο Τζορτζ Κλούνεϊ για το νέο του σχέδιο, «είναι μια προοπτική μεγάλης κινηματογραφικής ψυχαγωγίας!»

Οσο για τον Ζαν Ντιζαρντέν, που έχει χαρακτηρίσει τον Τζορτζ Κλούνεϊ «έναν γλυκό άντρα γεμάτο στιλ», θα προχωρήσει στην προετοιμασία για την ταινία, όταν ολοκληρώσει τη συμμετοχή του στο «The Wolf of Wall Street» του Μάρτιν Σκορσέζε – όχι άσχημη πορεία για έναν ηθοποιό που μέχρι πέρσι δεν γνώριζε κανείς στο μη-γαλλόφωνο κοινό!

Το «The Monuments Men» θα ξεκινήσει γυρίσματα την άνοιξη, στη Γερμανία, την Αυστρία, την Αγγλία και το Παρίσι και οι φήμες θέλουν, μέσα στο καστ, να εμφανίζονται η Κέιτ Μπλάνσετ και ο Πολ Τζιαμάτι.