Buzz

«The Wolf of Wall Street»: 10 νέες φωτογραφίες με Σκορσέζε και Λεονάρντο!

στα 10

Τα γυρίσματα του «Wolf of Wall Street» με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο συνεχίζονται και οι δρόμοι στην καρδιά της Νέας Υόρκης κλείνουν συχνά περιμένοντας το «action» του Μάρτιν Σκορσέζε. Δείτε φωτογραφίες.

«The Wolf of Wall Street»: 10 νέες φωτογραφίες με Σκορσέζε και Λεονάρντο!

Είναι άραγε χαρά για τους νεοϋορκέζους να βλέπουν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Σκορσέζε να πραγματοποιούνται γύρω από τους πολυσύχναστους δρόμους της Wall Street (ενώ για πάρα πολλά χρόνια το πιο φθηνό σε location budgets Τορόντο, αντικαθιστούσε ως «μητροπολιτικό σκηνικό» την Ν. Υόρκη) ή μεγάλη αναστάτωση; Η συνθήκη να μην μπορείς να πλησιάσεις το πρωί το γραφείο σου επειδή βγαίνει για 20η φορά ο Λεονάρντο από μία λιμουζίνα και διασχίζει το δρόμο, όσο ο Σκορσέζε κοιτά προσεχτικά από το απέναντι πεζοδρόμιο, είναι κάτι που διασκεδάζει τους θαμώνες ή ξεχνάμε ότι μιλάμε για χρηματιστές με άλλες σκοτούρες στο κεφάλι τους;

Οπως και να έχει το πράγμα, η παραγωγή δεν πτοείται. Κάποια γυρίσματα μεταφέρονται σαββατοκύριακα ώστε να μην δημιουργείται κόλλημα στην εργασιακή εβδομάδα των χαρτογιακάδων στη Wall Street, άλλα παραμένουν καθημερινές αλλά όχι σε ώρες αιχμής.

Οι νέες φωτογραφίες (δείτε στο gallery) πάντως δεν μας φανερώνουν και πολλά για την πλοκή. Ο Λεονάρντο μ' ένα ακόμα 80ς κουστούμι, βγαίνει από μία λιμουζίνα και τρέχει απέναντι. Cut!

Να θυμίσουμε ότι η ταινία μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το αυτοβιογραφικό best - seller του Τζόρνταν Μπέλφορτ «The Wolf of Wall Street», ο οποίος αποκαλύπτει την πολυτάραχη ζωή του ως χρηματιστή στη Νέα Υόρκη της δεκαετίες του '80 και του '90.

Ο Μπέλφορτ, διαβόητος για την sex drugs and rock 'n' roll ζωή του βρέθηκε αναμεμειγμένος σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που γνώρισε ποτέ η Wall Street, αρνούμενος να συνηγορήσει στη διαφθορά του συστήματος.

Αυτή είναι η 5η συνεργασία Μάρτιν Σκορσέζε και Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία και δείτε κι άλλες φωτογραφίες από τις πρώτες μέρες των γυρισμάτων τον Αύγουστο, εδώ.