Buzz

Ο Τζεφ Μπρίτζες ως δίμετρη ξανθιά γκόμενα: δείτε σκηνές από τα γυρίσματα του «R.I.P.D»

στα 10

Ο Ράιαν Ρέινολντς προσλαμβάνεται από την Μέρι Λουίζ Πάρκερ στο αστυνομικό σώμα νεκρών; Ο Τζεφ Μπρίτζες, ως ένας καουμπόι 150 ετών είναι ο συνεργάτης του; Ομως undercover είναι ξανθιά δίμετρη γκόμενα; Δείτε το βίντεο από τα γυρίσματα

Ο Τζεφ Μπρίτζες ως δίμετρη ξανθιά γκόμενα: δείτε σκηνές από τα γυρίσματα του «R.I.P.D»

Ο υπέρτατος dude και ο νεοφερμένος Green Lantern αποτελούν ένα πολύ διαφορετικό αστυνομικό δίδυμο στην κινηματογραφική μεταφορά του graphic novel του Πίτερ Λένκοφ «R.I.P.D.». Γιατί αυτό το αστυνομικό τμήμα δεν είναι σαν όλα τ' άλλα. Ναι, καλά καταλάβατε: αυτή η δύναμη αστυνομίας απαρτίζεται από αστυνομικούς που ...μας έχουν αφήσει χρόνους!

Η ιστορία του graphic novel είναι απλή: κάθε αστυνομικός που σκοτώνεται εν υπηρεσία, μπορεί να δηλώσει ενδιαφέρον για το ... Rest In Police Department (R.I.P.D.) που στρατολογεί αστυνομικούς-φαντάσματα. Εκεί δεσμεύεσαι για ... 100 χρόνια υπηρεσίας, αλλά μπορείς να κυνηγήσεις ανελέητα τον δολοφόνο σου.

O Ράιαν Ρέινολντς έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του 35χρονου αστυνομικού που δολοφονείται και στρατολογείται στο R.I.P.D., ενώ στο πλευρό του ως παρτενέρ του στο έγκλημα ο Τζεφ Μπρίτζες (ο οποίος φημολογείται ότι πήρε τη θέση του Ζακ Γαλιφιανάκη).

Δείτε τον να παίζει το ρόλο ως αυτοσαρκαστική παρωδία της ερμηνείας του στο «True Grit» και να μιλάει για αυτόν, όπως και οι υπόλοιποι συντελεστές του «R.I.P.D» σε διάλειμμα των γυρισμάτων.


Διαβάστε περισσότερα για την ταινία και δείτε το trailer.