Buzz

Ο Τέιλορ Λότνερ θα έχει το δικό του Αϊνταχο;

στα 10

Επιλέγοντας να συνεργαστεί με τον Γκας Βαν Σαντ, ο πρωταγωνιστής του «Twilight» που εκατομμύρια κορίτσια στον κόσμο βρίσκουν απίστευτα σέξι, αποδεικνύει ότι, πάντως, είναι απίστευτα έξυπνος.

Ο Τέιλορ Λότνερ θα έχει το δικό του Αϊνταχο;
Δεν ταιριάζει για πρωταγωνιστής του Γκας Βαν Σαντ;

Ο 19χρονος Τέιλορ Λότνερ, που καίει καρδιές ως αντίπαλο δέος του Ρόμπερτ Πάτινσον στη σειρά των ταινιών «Twilight», επιλέγει ν’ αλλάξει πορεία στην καριέρα του.

Η επόμενή του δουλειά θα είναι η νέα ταινία του Γκας Βαν Σαντ, που παίρνει σειρά αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής του «Restless». Μάλιστα, δεν επέλεξε ακριβώς ο Βαν Σαντ τον Λότνερ ως επόμενο νεαρό πρωταγωνιστή του, αλλά μάλλον το αντίθετο. Η ιστορία της ταινίας, που δεν είναι ακόμα γνωστή, βασίζεται σ’ ένα άρθρο επικαιρότητας από το περιοδικό «The New Yorker», για το οποίο ο ίδιος ο Λότνερ πήρε τα κινηματογραφικά δικαιώματα μέσω της εταιρείας παραγωγής του, Quick Six και προσέγγισε τον Γκας Βαν Σαντ για να σκηνοθετήσει.

Οι φήμες θέλουν στο σενάριο το όνομα του Ντάστιν Λανς Μπλακ, του βραβευμένου με Οσκαρ σεναριογράφου που συνεργάστηκε με τον Γκας Βαν Σαντ στην προηγούμενη ταινία του βασισμένη σε πραγματική ιστορία, το «Milk».

Το βέβαιο είναι ότι ο Λότνερ, απολαμβάνοντας τη δημοσιότητα που του προσέφερε το «Twilight», τώρα που η σειρά τελειώνει (με το «Breaking Dawn – Part 1» να βγαίνει στις αίθουσες στις 18 Νοεμβρίου και το επόμενο, δεύτερο και τελευταίο μέρος μέσα στο 2012), θέλει να πάρει άλλου είδους κατεύθυνση, στρεφόμενος στο ανεξάρτητο, υπαρξιακό σινεμά του μεγάλου Αμερικανού σκηνοθέτη. Επιπλέον, μέσα από τη δική του κάμερα, οπωσδήποτε άσχημος δε θα δείχνει!