Buzz

Ο Στέλαν Σκάρσγκαρντ ανταλλάσει τον Λαρς φον Τρίερ με… Σταχτοπούτα

στα 10

Ο Σουηδός ηθοποιός αποφασίζει ν’ αφήσει για λίγο στην άκρη τους ακραίους, απαιτητικούς, «ενήλικους» ρόλους και να αφεθεί στη μαγεία του παραμυθιού της «Σταχτοπούτας». Μην το δείτε ψυχαναλυτικά…

Ο Στέλαν Σκάρσγκαρντ ανταλλάσει τον Λαρς φον Τρίερ με… Σταχτοπούτα

Τι χρειάζεται ένας ώριμος και έμπειρος ηθοποιός για να αποσυμπιεστεί μετά τα γυρίσματα του «Nymph()maniac» του Λαρς φον Τρίερ; Τίποτα λιγότερο από ένα μαγικό γοβάκι! Ετσι, ο Στέλαν Σκάρσγκαρντ ετοιμάζεται να πει το «ναι» στη «Σταχτοπούτα» της Disney, τη live-action διασκευή του παραμυθιού που ετοιμάζει το στούντιο με σκηνοθέτη τον Κένεθ Μπράνα.

Αυτή δε θα είναι η πρώτη φορά που ο πάντα τολμηρός Στέλαν Σκάρσγκαρντ συνεργάζεται με την Disney: έχει ήδη συμμετάσχει, σε δεύτερους ρόλους, στους «Πειρατές της Καραϊβικής» και στους «Avengers», ενώ ετοιμάζεται να ξανασυναντηθεί με τον Thor στο «The Dark World».

Η νέα «Σταχτοπούτα», σε σενάριο της Αλίν Μπρος ΜακΚένα και του Κρις Γουάιτς, θα κινηθεί απ’ ό,τι φαίνεται στις γραμμές του παραδοσιακού παραμυθιού, με τη Λίλι Τζέιμς στον πρωταγωνιστικό ρόλο της παραπεταμένης πριγκίπισσας. Την κακιά μητριά της θα υποδυθεί η Κέιτ Μπλάνσετ, ο όμορφος πρίγκιπας θα είναι ο Ρίτσαρντ Μάντεν και η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ θ’ αναλάβει το ρόλο της νεράιδας νονάς με το μαγικό ραβδάκι. Η ταινία θ’ αρχίσει να γυρίζεται το φθινόπωρο στο Λονδίνο, με σκοπό να είναι έτοιμη για τις αίθουσες τον Μάρτιο του 2015.

Οσο για το «Nymph()maniac», διαβάστε και δείτε ό,τι ξέρουμε ως τώρα εδώ.