Buzz

Ο Ντείβιντ Λιντς σκηνοθετεί τους Interpol

στα 10

Για την ακρίβεια σκηνοθετεί ένα μικρού μήκους animation video για το τραγούδι τους «Lights», που προβλήθηκε πρώτη φορά στο φεστιβάλ της Coachella και τώρα κυκλοφορεί ελεύθερο στο Δίκτυο.

Ο Ντείβιντ Λιντς σκηνοθετεί τους Interpol

Η συνεργασία των Interpol με τον Ντέιβιντ Λιντς ανακοινώθηκε λίγο πριν την έναρξη του φεστιβάλ Coachella τον Απρίλιο, όταν μέσα από το επίσημο site της Matador Records, οι interpol παρουσίασαν το «Interpol Under Surveillance», το πρότζεκτ που θα συνόδευε την εμφάνιση τους στο φεστιβάλ.

Ανάμεσα σε άλλα, η art περφόρμανς των Interpol θα περιελάμβανε και το «I Touch A Red Button Man», ένα βίντεο κινουμένων σχεδίων με την υπογραφή του Ντέιβιντ Λιντς, το οποίο δεν ήταν παρά μια εικονογράφηση του πρώτου single του τελευταίου τους δίσκου με τίτλο «Lights».

Οι Interpol διευκρίνισαν πως το «I Touch A Red Button Man» δεν είναι βίντεο κλιπ για το «Lights», αλλά ένα βίντεο που ο Λιντς έφτιαξε «και μας επέτρεψε να το χρησιμοποιούμε. Αποφασίσαμε να του στείλουμε το "Lights" επειδή συνήθως το παρουσιάζουμε στη σκηνή κάτω από κόκκινα φώτα, που απ' ότι φαίνεται ταιριάζουν πολύ στο σύμπαν του Λιντς. Και έτσι προέκυψε αυτό το βίντεο».