Buzz

Ο Λούκα Γκουαντανίνο σκηνοθετεί μια ταινία για τα ZARA της Ισπανίας

στα 10

Ο Γκουαντανίνο φέρνει λίγη χριστουγεννιάτικη μαγεία με μια μεσαίου μήκους ταινία, αυτή την φορά για λογαριασμό των ZARA της Ισπανίας.

Ο Λούκα Γκουαντανίνο σκηνοθετεί μια ταινία για τα ZARA της Ισπανίας

Ο Λούκα Γκουαντανίνο δεν είναι άγνωστος με τον κόσμο της μόδας. Στις αρχές του έτους είχε σκηνοθετήσει μια μικρού μήκους ταινίας για την ανοιξιάτικη κολεξιόν του ιταλικού οίκου μόδας του Σαλβατόρε Φεραγκάμο και τώρα επανέρχεται για να φέρει την ιδιαίτερη σκηνοθετική του ματιά και το μοναδικό του στιλ σε μια μεσαίου μήκους ταινία, περίπου 43 λεπτά σε διάρκεια, αυτή την φορά για τα ZARA της Ισπανίας.

Διαβάστε ακόμα: O Τζείμς Αϊβορι ήταν να συν-σκηνοθετήσει το «Να Με Φωνάζεις Με Τ' Ονομά Σου»

O Night Divine

Η ταινία με τίτλο «O Night Divine», την οποία σκηνοθέτησε ο Γκουαντανίνο σε σενάριο του Μάικλ Μίτνικ, μας μεταφέρει σε ένα ξενοδοχείο στο Σεν Μότιτζ μια χιονισμένη παραμονή Χριστουγέννων όπου οι ζωές πέντε ανθρώπων διασταυρώνονται μαγικά για να ξεκλειδώσουν μια νύχτα με εξωφρενικές περιπέτειες και χαρούμενες γιορτές.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τζον Σ. Ράιλι, Αλεξ Γουλφ, Χέιλι Γκέιτς, Σάμια Μπένατζουζ, Κλόι Παρκ, Βαλέριο Σαντούτσι, Φραντσέσκα Φίγκους, Τάνια Χανγιάνγκ Παρκ και Σι Γιάνγκ Σι, με διευθυντή φωτογραφίας τον Αρσένι Κατσατούραν και μουσική γραμμένη από τον Αλμπέρτο Ιγκλέσιας.

Απολαύστε την παρακάτω.

O Night Divine