Buzz

O Μπράντλεϊ Κούπερ ελεύθερος σκοπευτής για τον Στίβεν Σπίλμπεργκ

στα 10

Είχαν και οι δυο μια πολύ καλή χρονιά. Και ετοιμάζονται να δουλέψουν μαζί για πρώτη φορά στην κινηματογραφική μεταφορά της βιογραφίας του πιο φονικού ελεύθερου σκοπευτή στην ιστορία του Αμερικάνικου στρατού.

O Μπράντλεϊ Κούπερ ελεύθερος σκοπευτής για τον Στίβεν Σπίλμπεργκ

Το «American Sniper:The Autobiography Of The Most Lethal Sniper In US Military History», είναι ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος του. Η ιστορία της ζωής του Κρις Κάιλ, ενός τεξανού ελεύθερου σκοπευτή των Αμερικάνων Πεζοναυτών που στη διάρκεια της θητείας του σκότωσε 15ο ανθρώπους.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ, είχε αποκτήσει εδώ κι ένα χρόνο τα δικαιώματα του βιβλίου του, που έγινε Best Seller κι επαινέθηκε για την ειλικρίνεια του. Ο συγγραφέας του δυστυχώς δεν θα μπορέσει να δει την μεταφορά του στην οθόνη, αφού σκοτώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο από φιλικά πυρά.

Το σενάριο γράφεται από τον Τζέισον Χιλ, ενώ ο Σπίλμεργκ φιλοδοξεί να ξεκινήσει γυρίσματα στις αρχές του 2014, κάνοντας το «American Sniper» την επόμενη ταινία του μετά το «Λίνκολν», αφού τόσο το «Robopocalypse», όσο και το «Gershwin» που έχει στα σκαριά με τον Ζάκαρι Κουίντο στον πρωταγωνιστικό ρόλο, δείχνουν προς το παρόν, να μην προχωρούν.

Οσο για Μπράντλεϊ Κούπερ, ο οποίος χτες ανακοινώθηκε πως αποχώρησε από το «Jane Got a Gun», έχει ένα ούτως ή άλλως φορτωμένο πρόγραμμα αφού εκτός από το επερχόμενο «Hangover ΙΙΙ», θα συνεργαστεί ξανά με τον Ντέιβιντ Ο' Ράσελ στο «American Hustle», ενώ σειρά έχουν το ατιτλοφόρητο ακόμα νέο φιλμ του Κάμερον Κρόου στο οποίο θα συμπρωταγωνιστεί με τις Έμα Στόουν και Ρέιτσελ Μακάνταμς, αλλά και η δραματική κομεντί «Chef» που θα σκηνοθετούσε ο Ντέρεκ Σίανφρανς, αλλά που τελικά αναλαμβάνει να μαγειρέψει ο Τζον Γουέλς.